Miért keresik?


Bandika81 # 2014.12.28. 04:07

Ha nem csinált semmit, akkor be kell menni megkérdezni. Az is lehet, hogy tanúként keresik, vagy csak valami szabálysértés miatt. Ha valami komoly dolgot csinált volna, akkor szerintem nem kérnék meg, hogy menjen be, hanem lakcímről bevinnék.
Arra viszont jó lesz megtudni az okot, hogy kiderüljön szokott e előtted titkolózni a párod. (ha tényleg csinált valamit, de te nem tudod, vagy tagadja) :)
Ez csak magánvélemény.

Véleményem # 2014.12.14. 15:54

Az egyetlen megoldás a személyes megjelenés. Az ügyvéd ilyen esetben csak felesleges kerülő. Ha a körözést nem szeretné megvárni az illető, akkor jelenjen meg a rendőrségen és tudja meg miért keresik.
Nyilván sejtése van az embernek, hogy miért kell bemennie, ha már tart attól, hogy nem engedik ki. Nincs értelme húzni, halasztani a dolgot.

gofri72 # 2014.12.14. 15:45

Páromat többször kereste a rendőrség korábbi lakhelyein. Telefonon felettük a kapcsolatot a rendőrséggel, de eléggé ellentmondásos információkat kaptunk, miért is keresik? Félünk bemenni a meghallgatásra, mert attól tartunk, bent fogják tartani. Nem akarunk nagyobb bajt, hogy körözzék... Hogyan lehetne biztosan megtudni, mi áll a háttérben, anélkül, hogy bemennénk? Ügyvéd által kaphatnánk több információt? Köszönöm!