Helyes volt a rendőri intézkedés?


macsi # 2007.03.29. 09:20

A feljelentés már megtörtént.

macsi # 2007.03.29. 09:18

A kresz tartalmazza azt, hogy köteles vagyok jobbról beszállni?

Rexor # 2007.03.29. 08:57

Már csak egy kérdés van: miért nem tudtál beszállni az anyósülés felöli olalon?

Dr. Lee # 2007.03.29. 07:49

Szerintem is felejtsd el,nem lesz ebből semmiféle feljelentés...

macsi # 2007.03.29. 07:41

Köszi a választ! A rendőr azt kérdezte: miért nem szálltam be a másik oldalról? Ha én hivok rendőrt, mert nem tudok beszállni az autómba, a rendőr engem is feljelenthet? Azt mondta a rendőr, hogy nekem kell majd bizonyitanom, hogy én parkoltam előbb. De hogyan? Ilyen esetben vajon a gépkocsi előtt készült digitális fotók ( dátummal, idővel) felhasználhatóak? Azt, amikor felhivtam a rendőrséget, és beszéltem velük, azt hangfelvételen rögzitik. A rendőr még vonalban volt, mikor megkérdeztem a másik autóst, hogy miért állt rám, mire ő azt válaszolta:"Azért , mert itt lakom!" Ezzel elismerte, hogy ő állt rám. Vajon ezt a hangszalagot az eljárás során fel lehet használni? Mert ez egy bizonyiték. Vagy ezt csak a biróság, ill. ügyészség kérheti? Légyszi válaszoljatok, ha van vmi ötletetek!
Köszi, macsi

HunHeart # 2007.03.27. 20:11

Kedves Macsi!

Sajnos ez egy tipikus "hazai" volt, ha te nem tudtál beszállni a vezetőoldalon, akkor logikusan kiszállni sem tudtál, tehát nem kell hozzá nyomozói diploma, hogy ki a hunyó.
Előfordult velem is hasonló, hívtam a rendőrséget, bemondtam a rendszámot (most figyelj!) kiadta a címet és a nevet, hogy csengessek fel hozzá.....Szolgálnak, és Védekeznek....

monalisa1 # 2007.03.23. 19:40

Próbáld a kellemetlenségen túltenni magad...

macsi # 2007.03.23. 13:34

Parkoltam. Pár óra múlva, mikor az autómhoz mentem, láttam, hogy a vezetőülés felöli oldalról, teljesen rámálltak. Becsengettem az autó tulajához, de nem nyitottak ajtót, pedig otthon voltak. Lefotóztam a két kocsit, majd felhivtam a helyi kapitányságot. Ekkor jött a kocsijához a tulaj. Kérdeztem tőle -miközben a rendőr a vonalban volt - , hogy miért állt ennyire rám. A válasza, "Azért mert itt lakom!" .Ezután arendőr mondta, jegyezzem meg a rendszámot, mindjárt jönnek. A kiérkező rendőrök, velem kezdtek úgy beszélni, mintha én lennék a bűnös, és azt mondták, miért nem szállok be az anyósülés felől. Látszott, hogy ismerik egymást. A rendőr azt mondta, feljelent mind a kettőnket, és majd eldöntik, ki parkolt le előbb, ill.ki állt rá a másikra. Egyébként a parkoló üres volt. A rendőrök jót nevettek a csávó beszőlásain, majd heloval, és egy kézfogással köszöntek el egymástól.
Helyes volt az itézkedés?