Iskolában megalázott gyermekek


capisca # 2015.04.21. 09:25

Milyen szervezetet lehet ez ügyben megkeresni, aki hatékonyan tesz is ezen ügyben?

KLIK,önkormányzati képviselő, polgármester, minisztérium, miniszterelnök, köztársasági elnök, a Jó Isten.

A média hatalmát meg nem kérdőjelezd meg, egy főműsoridőben leadott riport, hatásosabb néha, mint egy panasz bármely hatóságnál, mert azzal el lehet szöszmötölni, el lehet kenni de, ha riporterek ráharapnak a témára és nyomást gyakorolnak, riportokat közölnek, az nagyobb nyilvánossághoz is eljut, jobban ösztönzi a munkára a hatóságokat, mint egy panasz.

lajcsó # 2015.04.21. 07:36

Na jó, nekünk is volt olyan tanárunk (középiskolában) aki azt mondta, hogy az anyagot a tankönyvíró tudja ötösre, a tanár négyesre, ergo a diák max. hármasra tudhatja. Egyáltalán nem éreztük megalázásnak, csak baromságnak.

Kincses # 2015.04.21. 06:57

Köszönöm
Igazad van, bár a bulvárszagú eljárás megosztó, sokakban túlfűtött, szenzációhajhász képzetet kelt. Sokszor az e4gész ügy így csak fellángolás és hamar kihuny. Hivatalos utat szeretnének, amit nem lehet elbagatelizálni. Olyan jogvédő szervezetet, amit nem lehet az asztalról egyszerűen lesöpörni.

Sherlock # 2015.04.21. 04:29

Rtl klub, Blikk, Bors.

Kincses # 2015.04.20. 21:05

Tisztelt Szakértők!
Egy Mo.-i általános iskolában egy korábban más helyről bukott tanár, akit a tankerület helyezett az iskolába-rendszeresen alázza, káromkodik a gyerekekkel, a középső ujját mutatja gyerekeknek, ordibál velük.A gyermekek rettegve mennek az órára. A tantárgyat a kezdetekkor megutáltatja a kicsikkel! Az értékelése katasztrófális-szinte csak egyeseket osztogat-és közli a kicsikkel (5.-6. osztályosok), hogy úgyis megbuktok! Az igazgató már kapott levelet a szülőktől-még Ő volt felháborodva, hogy ezeket be kell bizonyítani. Mondta-ha eljárás kezdődik, a tankerület Őt bízza meg a kivizsgálással, és ha még fel is függesztik a tanárt, úgyis visszakerül a beosztásába.
Milyen szervezetet lehet ez ügyben megkeresni, aki hatékonyan tesz is ezen ügyben?
Köszönöm!