albikérdés, zárprobléma


MajorDomus # 2014.07.25. 22:05

Önköltségi ügy.

Zoltanuss # 2014.07.25. 09:24

a 3 zárból egy működik
Mit tehetünk ilyen esetben?

Egy zárral zárjátok az ajtót, vagy saját költségeteken csináltattok még pár zárat.
természetesen azt azért tisztázni kellene, hogy akkor tulajdonképen hány kulcsot is adtak és hány zárra. mert ha több eltérő kulcsot adtak akkor lehet szó félrevezetésről. de ha határozottan mondták, hogy a másik kettő zár üzemen kívül, akkor nincs mit tenni.

Judzoka # 2014.07.24. 17:04

Sziasztok!

Nem rég vettük át az albinkat, és mivel a 2 látogatás alkalmával a szerződés megírása előtt az ingatlanos cégtől egy hölgy nyitotta/zárta a bejárati ajtót ezért, a szerződés és kulcsok átvétele után jöttünk rá, hogy az ajtót korábban eltörték, a 3 zárból egy működik. A főzár megfeszül, nem forog be a helyére, a 3. zár pedig lötyög az ajtóban. Jeleztük a problémát rögtön az ingatlanosok felé, akik beszéltek a tulajjal, aki annyit hajtogat, hogy nekünk úgy is kell új zár, csináltassuk meg a főzárat, egyébként is elég 2 működő zár az ajtóra. Viszont ez nem menne olyan egyszerűen az ajtó állapota miatt, nem egy egyszerű zárcseréről beszélünk.
És ez a probléma nem a mi ott létünk alatt keletkezett.
Abba sem ment bele a tulaj, hogy megcsináltassuk és a számlákat bemutatva a költséget levonja a következő bérleti díjból.
Mit tehetünk ilyen esetben?