Jogi Fórum - találkozó

cat981 # 2012.01.27. 21:08

Szia András,
csak most érkezem visszaírni. Jó, jó elhiszem :), de ez esetben akkor azt kell mondanom, hogy amit Te csinálsz ilyen idősen, az már lehet de inkább biztos, hogy többet árt mint használ. Nem kellene ilyen nagy súlyokkal eddz. Persze ez csak javaslat, nem kioktatásnak számon :). Egyébként én is 63 kiló vagyok és 162 magas :).
Azt meg nyilván félig viccesen írtam amit írtam, pláne nem szerencsés ilyen gyakorlatokba kezdeni egy ügyvédektől hemzsegő helyen :))).

Viszont ez a "kifejezett kitérési kötelezettség" érdekelne hogy pontosan mit takar, mert én már többször kerültem ilyen helyzetbe (legutóbb céges bulin, ráadásul tulajdonképpen egy általam nem túl kedvelt felettesemet kupáltam meg kicsit nagyobb nyilvánosság előtt :) - és nem rúgtak ki emiatt :) és azért jó érzés volt nah :DDD), és bár írtam, hogy nagyon körültekintően jártam el (csak védekezés és hárítás), azért jó ha tudom, ha van az amit írtál nagyjából sejtem miről szólhat és azt is értem fel fogok háborodni rajta. Szóval ha mondasz egy jogszabályt vagy valaki más aki fejből nyomja és esetleg paragrafus számot azt megköszönöm.