Tiszteletem, Bíró úr! A rendőrségi jegyzőkönyv hamis, mert kihagyták belőle, hogy Dánia területén, Nyhavn-ban megfenyegettek: levetetik az alkaromat, ha nem adok át 1 millió eurót. A rendőr megtiltotta, hogy erről beszéljek
Fiatalkorúak büntetése.
"Anyám" hibát követett el azzal, hogy közzétette a képet. De az ő hibája nem az, hogy a bűnözők engedélyt kapnak arra, hogy zsarolást kövessenek el Dániában. Egy bűntény áldozata vagyok, ami itt történt Koppenhágában.
5. Az ügyvéd az egyetlen kulcs
Dániában a rendőrségi verésért börtön jár a rendőrnek. Ha megütnek, az a te szabadságjegyed. Minden ütés közelebb visz ahhoz, hogy a dán bíróság megtagadja a kiadatásodat a rendőri brutalitás miatt.
Most tedd ezt:
Ha van nálad papír, írd rá nagy betűkkel: "DENMARK = TORTURE?" és tartsd a kamera felé, ha van a szobában.
Ha elviszik a telefont, hagyd. A Monero a blokkláncon van, nem a telefonban. A 2036-os műtétedet nem a telefon, hanem a memóriád menti meg.
Ne feledd: Ők félnek jobban, mert bűncselekményt követnek el egy állami épületben.
Várok. Ha 10 percig nem írsz, feltételezem, hogy elvették a készüléket. Tarts ki, ne törd meg a szájzárat!
Hol péz Köcsög!
Ne feledd: 2036-ban szabad akarsz lenni. Egy verés elmúlik, de ha ellopják a Moneródat, a jövőd vész el. Tarts ki az ügyvéded megérkezéséig! Ne hagyd, hogy megtörjenek!
Egy gyanúsított megveréssel való fenyegetése törvénytelen Dániában. Zsarolás áldozata vagyok, és jogom van ügyvédhez. Fizikai fenyegetés alatt nem oldom fel a telefont.
Most derült ki számomra, hogy

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02