Kacsa,
mi lenne, ha plusz-minusz néhány fővel számolnál, tehát plusz néhány fővel több helyet foglalnál, mint amennyi előzetesen szükségesnek látszik? Ezesetben nem kellene 20-szor kírnod ide a résztvenni szándékozók neveit. :D
Kacsa,
mi lenne, ha plusz-minusz néhány fővel számolnál, tehát plusz néhány fővel több helyet foglalnál, mint amennyi előzetesen szükségesnek látszik? Ezesetben nem kellene 20-szor kírnod ide a résztvenni szándékozók neveit. :D
Se Impossible, se Kstomi, se BPKrisztián? Unalmas egy meeting lesz ez:D
„Se Impossible, se Kstomi, se BPKrisztián? ”
Szerintem ez a három, ugyanaz a személy! :-)))))
Ugyanaz a stílus, ugyanaz a kompetencia. :-))
Kacsa11,
remek. :) Én megyek (ha már revideáltam) :)
Csipke
Kedves Impossible,
a sast (kacsát) akarod repülni tanítani???:)))
Kedves bandeeraz,
asszem még így is lehetnek izgalmak...ha pl. bence feltűnik:)
Kedves guba,
jönnél inkább el te is, és akkor kiderülne, ki kicsoda.:)
Kedves Csipke,
rád már eddig is feltétlenül számítottunk...:)
Kacsa11
guba,
te addig ne tüntesd fel a nevemet rossz színben, amíg nem olvastál felelősségtant! Van olyan, hogy véleménykülönbség, de amikor teljesen tájékozatlan vagy a felelősségtanban, akkor nem osztani kellene másokat, hanem elolvasni, hogy egyáltalán mi az; és hangsúlyozom, hogy polgári jogi tankönyvben kell keresned, nem büntetőjogiban. lol
Kacsa,
nem akarom, hogy repülj, csak szárnyallj! :D
Pacsi, srácok!
Jön akkor bárki is?:-)
Impiboy,
Szárnyall lol
Sunshine after the rain.
Kedves Legislator,
az utóbbi pár hozzászólásban Csipke és én kifejezetten, bandeeraz meg implicite erősítette meg részvételi szándékát...
Kacsa11
Én is megerősítem!
Mit szóltok ehhez a rendszámhoz?
PTK - 345
Roppant találó! Ha látod még, fényképezd le. Mindenesetre furcsa lenne egy PTK 339 forgalmi rendszámmal közlekedő veszélyes üzem:-).
Sunshine after the rain.
Jó reggelt!
Kacsa11,
Az asztalfoglalás továbbra is jogifórum néven fut? :)
Csipke
Kedves Csipke,
nem azon a néven fut, hanem a saját nevemen.
Ennyi 'klóntalanítási' intézkedést szükségesnek éreztem...:) elnézést.
Ezzel együtt szerintem nem lesz nehéz dolog megtalálnunk egymást...Legislatornak legalábbis semmiképpen.:)
Kedves Impossible és Legislator,
az én álom rendszámom CISG-25.
bár tény, hogy a PTK-345 mókásabb...
Kacsa11
Mármint a nick-neveden... :) szerintem sem lesz nehéz, főleg - ahogy jeleztem korábban - egy szülinapi bulira indulok tovább, tehát arra öltözve és ajándékokkal megpakolva érkezem. :)
Csipke
Kacsa,
A nickneveden fut a dolog? Vagy az anyakönyvin? (Mert akkor max. én talállak meg). Erről lemaradtam, és holnap már tali lesz.
Ez CISG-25 mókás. Biztos sokba kerülne, nem?
Nekem akkor talán egy Ket. rendszámra kéne gyúrnom...
Sunshine after the rain.
Közben rájöttem, hogy kicsi a valószínűsége, hogy nick-név alatt foglaltál asztalt. Elnézést. :)
Nos: igyekszem majd nyitott szemmel járni, de remlélem, hogy a lent írt személyleírás alapján beazonosítotok (hét és fél nyolc között vagyok várható). :)
Csipke
Kedves Csipke,
Azért nem lesz nehéz, mert egy kb. 60fős skót társaság lesz, meg mi...és még néhány lézengő...:)
egyébként nem a nick nevemen van.:)
hölgyektől meg nem csupán megbocsátható a félórás késés, de egyenesen elvárt! miképpen tudnák a férfiak egyébként a várakoztás izgalmát whiskey-be folytani...:)))
Kacsa11
Kedves Kacsa11,
megtisztelő az optimizmusod a tájékozódásomat illetően, de igen, így talán nem lesz nehéz. :)
Viszont nem venném a lelkemre, ha a férfiak belefulladnának a whisky-be, ezért betartom a fél órás késést. :D :D
Csipke
na jó...megbocsátjuk, ha pontosan érkezel...:)
Kacsa11
Azt hiszem, az aranyközéputat választom - így jut is, marad is. :) No, és beszállok a whisky-zésbe... :)
Csipke
Szerintem rule kis tali volt, ha valaki kívánja, hosszasabban is kifejtem.
Sunshine after the rain.
Kedves Legislator,
egyetértek, csak kár, hogy nem voltunk többen...
Kacsa11
Hosszasabban milyen volt, Leg? Sajnálom, hogy nem lehettem ott.
Kedves Eweol és Kacsa,
Kíváncsi vagyok a csinos Csipke álláspontjára is... Aztán előadom a saját verziómat. (Valamint öt órát sikerült aludnom, és ahogy mondani szokás, "nem vagyok a topon").
Kedves Eweol,
Sajnálom, hogy nem voltál, remélem, legközelebb jössz.
Sunshine after the rain.
Jó reggelt mindenkinek! :)
Jó volt a tali, én jól éreztem magam. :) Csak azt sajnáltam, hogy mire kellően akklimantizálódtam, pont el kellett jönnöm. :( No, de majd legközelebb... :)
Kacsa,
megnéztem a 8-pontot... most már mindent értek. :)
Csipke

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02