„Én oda jártam, úgy megértettem a dolgokat, hogy csak na!”
Vettem észre.
For God and Ulster
„Én oda jártam, úgy megértettem a dolgokat, hogy csak na!”
Vettem észre.
For God and Ulster
ELTÉ-s vagyok Imp, még mindig.
És sajnos semmi humorod nincs.
For God and Ulster
menj be Landi Balázs gyakorlataira, baromi jók! Én oda jártam, úgy megértettem a dolgokat, hogy csak na!
talán inkább TANUJJÁÁÁÁ! :D
Sajnos nekem nem jó a 18.
Egyébként tanár úrhoz: Nem akarsz elnökölni a PJ államvizsgámon? Most esedékes.
For God and Ulster
Nekem 18-án programom van, ha összejön akkor nem megyek, ha nem jön össze akkor megyek. :) Valószínűleg nem jó egyébként, ha változik, akkor úgyis írok; sajnálom, mert az előző találkozón is igen jó helyet találtam és közelről hallgattam a Csipke-lődést(ezt már sosem fogom kihagyni, bocsánat ;))
Jó mulatást azért a tisztelt fórumtársaságnak!
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Az igen, ez már fixen nem az én napom. Az f7-en gondolkodtam vagy öt percet, mire leesett, hogy nem valami sakklépés, hanem fél hét.... :) Jó eséllyel kicsit kések, de igyekszem.
Csipke
Akkor most szedjük össze, hogy hány ember jön, és foglalom az asztalt április 18, f7re.
eddig 7 főnél járok. (Csipke, Grád András, Impossible, Legislator, pazs, Rexor és jómagam)
Kacsa11
András, már hogyne reagáltam volna! Április 5-én reggel negyed tízkor, ott van alattad néhánnyal. Nnna. :)
András, Te pedig megtennéd, hogy reagálsz arra, amit írtam??
Ui: Kacs, megtennéd, hogy foglalod a jó kis különtermünket? Köszi!
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu
A "hová" szerintem nem kérdés: Kaledónia, úgy is mint eddig jól bevált és minden résztvevő által ismert helyszín! Ha korai a 6 óra, miattam lehet 6-7 között a gyülekező, és örülök, hogy már eddig többeknek jó az időpont. PAZS és még páran eddig még nem nyilatkoztak ugyan, de remélem ők is jönnek! Üdv:
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu
Szia Csip!
Azt nem tudom, szerintem ugyanoda, az a legegyszerűbb, de majd kácsa eldönti.
Szia Imp.,
kedves, hogy gondoltál rám, de persze ettől függetlenül is úgy néz ki, tudok menni...
hova is? :))
Csipke
Na megint csak a "kemény mag"? Jöhetnének még... pl. mi van Csippel és a többiekkel?
Én is gyünnék.
Kedves Grád András,
Április 18. nekem tökéletes.
A hat órás kezdés picit korainak tűnik, de igyexem 7ig megérkezni.
Helyszín?
Kacsa11
Háromnegyed hétnél hamarabb nem érek oda, de azért 18-án hétfőn gyünnék magam is, persze csak ha megvártok :)
Magam is mennék...
Sunshine after the rain.
Szia András!
Én mennék...
Egyébként remélem, olvastad a válaszom, abban jobban kifejtettem a dolgot.
„Volt valami?”
:O))
Tetszenek ismerni az idevágó adomát?
Ha ennyit nyavajogtok, minygyá átmegyek ótóriterbe, oszt megmondom a tutit, hogy mikó legyen a talákozó! :-) Április tizennyóc, hítfő estve hatkó, oszt punktum! Hogy mé pont akkó? Mee nekem az ippeg jó! :-) Ki gyün?
nem te szervezed, öcsém?
Sunshine after the rain.
NA! Mi a helyzet az időponttal?

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02