na jó...megbocsátjuk, ha pontosan érkezel...:)
Kacsa11
na jó...megbocsátjuk, ha pontosan érkezel...:)
Kacsa11
Kedves Kacsa11,
megtisztelő az optimizmusod a tájékozódásomat illetően, de igen, így talán nem lesz nehéz. :)
Viszont nem venném a lelkemre, ha a férfiak belefulladnának a whisky-be, ezért betartom a fél órás késést. :D :D
Csipke
Kedves Csipke,
Azért nem lesz nehéz, mert egy kb. 60fős skót társaság lesz, meg mi...és még néhány lézengő...:)
egyébként nem a nick nevemen van.:)
hölgyektől meg nem csupán megbocsátható a félórás késés, de egyenesen elvárt! miképpen tudnák a férfiak egyébként a várakoztás izgalmát whiskey-be folytani...:)))
Kacsa11
Közben rájöttem, hogy kicsi a valószínűsége, hogy nick-név alatt foglaltál asztalt. Elnézést. :)
Nos: igyekszem majd nyitott szemmel járni, de remlélem, hogy a lent írt személyleírás alapján beazonosítotok (hét és fél nyolc között vagyok várható). :)
Csipke
Kacsa,
A nickneveden fut a dolog? Vagy az anyakönyvin? (Mert akkor max. én talállak meg). Erről lemaradtam, és holnap már tali lesz.
Ez CISG-25 mókás. Biztos sokba kerülne, nem?
Nekem akkor talán egy Ket. rendszámra kéne gyúrnom...
Sunshine after the rain.
Mármint a nick-neveden... :) szerintem sem lesz nehéz, főleg - ahogy jeleztem korábban - egy szülinapi bulira indulok tovább, tehát arra öltözve és ajándékokkal megpakolva érkezem. :)
Csipke
Kedves Csipke,
nem azon a néven fut, hanem a saját nevemen.
Ennyi 'klóntalanítási' intézkedést szükségesnek éreztem...:) elnézést.
Ezzel együtt szerintem nem lesz nehéz dolog megtalálnunk egymást...Legislatornak legalábbis semmiképpen.:)
Kedves Impossible és Legislator,
az én álom rendszámom CISG-25.
bár tény, hogy a PTK-345 mókásabb...
Kacsa11
Jó reggelt!
Kacsa11,
Az asztalfoglalás továbbra is jogifórum néven fut? :)
Csipke
Roppant találó! Ha látod még, fényképezd le. Mindenesetre furcsa lenne egy PTK 339 forgalmi rendszámmal közlekedő veszélyes üzem:-).
Sunshine after the rain.
Mit szóltok ehhez a rendszámhoz?
PTK - 345
Én is megerősítem!
Kedves Legislator,
az utóbbi pár hozzászólásban Csipke és én kifejezetten, bandeeraz meg implicite erősítette meg részvételi szándékát...
Kacsa11
Pacsi, srácok!
Jön akkor bárki is?:-)
Impiboy,
Szárnyall lol
Sunshine after the rain.
guba,
te addig ne tüntesd fel a nevemet rossz színben, amíg nem olvastál felelősségtant! Van olyan, hogy véleménykülönbség, de amikor teljesen tájékozatlan vagy a felelősségtanban, akkor nem osztani kellene másokat, hanem elolvasni, hogy egyáltalán mi az; és hangsúlyozom, hogy polgári jogi tankönyvben kell keresned, nem büntetőjogiban. lol
Kacsa,
nem akarom, hogy repülj, csak szárnyallj! :D
Kedves Impossible,
a sast (kacsát) akarod repülni tanítani???:)))
Kedves bandeeraz,
asszem még így is lehetnek izgalmak...ha pl. bence feltűnik:)
Kedves guba,
jönnél inkább el te is, és akkor kiderülne, ki kicsoda.:)
Kedves Csipke,
rád már eddig is feltétlenül számítottunk...:)
Kacsa11
Kacsa11,
remek. :) Én megyek (ha már revideáltam) :)
Csipke
„Se Impossible, se Kstomi, se BPKrisztián? ”
Szerintem ez a három, ugyanaz a személy! :-)))))
Ugyanaz a stílus, ugyanaz a kompetencia. :-))
Se Impossible, se Kstomi, se BPKrisztián? Unalmas egy meeting lesz ez:D
Kacsa,
mi lenne, ha plusz-minusz néhány fővel számolnál, tehát plusz néhány fővel több helyet foglalnál, mint amennyi előzetesen szükségesnek látszik? Ezesetben nem kellene 20-szor kírnod ide a résztvenni szándékozók neveit. :D
Kiváló!
Sunshine after the rain.
Ez esetben 5 főre foglalom az asztalt.
Kaledónia, 19:00, dec.6. szombat.
Aki meggondolja magát (akár mert mégsem jönne, vagy mert mégis jönne) kéretik jelezni, és módosítom a foglalást.
Kacsa11
Kedves Mindenki,
aki a találkozón részt kíván venni, de még nem jelezte eme szándékát, kéretik jelezni.
(a találkozón ennek hiányában is résztvehet, legfeljebb nem fog tudni leülni:))) )
eddig jelentkezett:
legislator
dr. Klau
bandeeraz
Kacsa
Csipke
Kacsa11
Nos en valoszinuleg karacsonyig mar nem leszek mert kulfoldre is megyek meg sot az is lehet h iden se, ezert kellemes unnepeket mindenkinek. A talalkozorol pedig ha van hir, az emailemre szivesen varom a jelzest! Koszi! Bence
Te Eweol mondj vmit ami nemnevetseges lassan ezen a forumon :-)))) Lassan mar csak rohogni jarok ide hiszen ertelmes irast nagyon keveset latni.
Maganak a talalkozonak az otlete nagyon jo, de latod tolem pl. megijedtek azonnal. Azota titokban szervezkednek. Ugyhogy nem ertem en ezt. Meghogy VIP-tagok ... dogok egy hatast rogton.
En tovabbra is nyitott vagyok de nem birjak elviselni, Eweol probald oket meggyozni h jo es hasznos lenne. Bence
Érdekesnek találom, hogy - miután még októberben feldobtad ezt a zseniális ötletet - most éppen "jóleső érzés"-sel tölt el, hogy a találkozó szervezése "bonyolódik", ill. ha jól olvastam te magad egyenesen nem kívánsz élni ezzel a "kapcsolatépítési lehetőség"-gel (kvázi bojkottálod? :))
A nyitó hozzászólás emlékeztetésképpen:
„Sorra nyitom az új topicokat, nem akarok túl sokat nyitni, de megint van egy új ötletem: Fórum-találkozó. :)
Az itteni fórumosok számára létre lehetne hozni egy élő fórumot, valóságos, személyes találkozási lehetőséggel. A jogászok lennének VIP tagok, a többiek pedig tiszteletbeli tagok. :D
Ilyen – ha jól tudom – még nincsen, ha rosszul tudom, akkor szóljon valaki. :)
Ez nemcsak jó időtöltés lenne, hanem a pályakezdők, a kevésbé tapasztaltak számára hasznos info-forrás és mindenki számára kapcsolatépítési lehetőség is.
Várom a véleményeket, ki mit szólna egy ilyen ötlethez.” (Impossible)
(Ez a "VIP tag" kategória nevetségesen hangzik)

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02