az én jelöltem.
jelöltem arra, hogy legközelebb ha Pestre megyek, vele találkozom, és nem veled :D
az én jelöltem.
jelöltem arra, hogy legközelebb ha Pestre megyek, vele találkozom, és nem veled :D
Mielőbbi gyógyulást,Ildi kedves:-).
Sunshine after the rain.
Ildi,
Te mit dolgozol? Jelölt vagy?
köszi :)
Iwikó
akarom mondani jobbulást;)
akkor most nincs meló, pihi van?
persze vicc volt (vagyis remélem, hogy az, ma már egyre jobban vagyok, de a hétvége az halál volt...)
Köszi srácok, már bogyómérgezésem van, annyi mindent bevettem...
Iwikó
Hát, Ildi, örülök, hogy megsimertelek. lolz
Honnan veszed, hogy az a bajod? Szerintem nem az. Én is voltam beteg ősszel, többször is. Van sima influenza is, meg minden nyavaja. Egyél sok vitamint!
Szia, Ildi!
Jaj, ne:-(.
Sunshine after the rain.
gyerekek, lehet, hogy benyaltam a h1n1 őrületet...
ha túlélem, legalább rezisztens leszek rá vagy 5 évig... :)
Iwikó
a mieinket nem mutatom meg, de keress rá a jutubon a gólyatábor szóra, van ott minden
még jó, hogy a mienken még nem volt digi fotógép, meg videós mobil
a mostaniaknál már más a helyzet. elképzelem, amikor valaki kimondja az ítéletet a bulizó egyetemistákra, és azok a "de bíró úr is azon a videón meztelen hányt a lányok szobájában" rikkantással bojkottálják a tárgyalást:)))
hol vannak?
Sunshine after the rain.
most nézegetem a gólyatáboros fotókat 2001-től 2004-ig
a jövő jogászai áháhá :))))
tudott élni :P
Nem hiszem, hogy egy oridzsinál remete sokat enne. Pl. Oszlopos Simeon (aki kb. 30 évet élt egy oszlop tetején) állítólag csak sáskákat evett (illetve azt a maradékot, amivel a környékbeliek megkínálták).
A remeték koplalnak is? Egyszer majdnem meglátogattunk egy remetét...kiderült, hogy szabadságon van. (Korábban nem tudtam, hogy a remeteség foglalkozás is.)
Bezony, ez az :))
Iwikó
Ildi: Trófea az az annyiteszelamennyitakarsz hely? Ott még nem voltam, pedig a közleben lakom :). Viszont tatátbifzsteket én is küldtem kb 2 hete: jó étel az :). Ez evés is az élet része, azt élvezni kell, szerintem örülj neki, hogy jó étvágyad van (nem vagyunk remeték :).
Jó de egy férfinál a pocak aranyos...egy nőnél...hmmm..
Iwikó
Mit szóljak én?
Sunshine after the rain.
hát enni azt tudok, szeretek is, sajnos...
Iwikó
Bajussznak igaza van.
Sunshine after the rain.
és ők enni szoktak :)
a lányoknak pofijuk van!
ohh köszi, azért mostanában alaposan megnövesztettem a fókazsíromat ( 0 mozgás és az az édesszám...a fene egye meg :)
Iwikó

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02