„A lap úgy értesült, hogy a múlt szombaton P. Tamás mellett elfogott négy ember egyike az az L. János, akit az alvilágban Kacsa néven ismernek.”
Ez nem te vagy Kacsa?
For God and Ulster
„A lap úgy értesült, hogy a múlt szombaton P. Tamás mellett elfogott négy ember egyike az az L. János, akit az alvilágban Kacsa néven ismernek.”
Ez nem te vagy Kacsa?
For God and Ulster
dehát ez egyszerű mosza, eddig sem ítélkezett, most meg már azt is szünetelteti.
Ez tuti origos vagy blikkes cikkben jelenhetett meg
„Az AB mióta folytat ítélkezési tevékenységet?”
Azt nem is, csak szünetet tart. Mint amikor a nemdohányzók is abbahagyják a munkát a cigiszünet idejére. Csak nem fognak gályázni, amíg a büdös bagósok lógnak?!
naazé
máméne?
Sztem kéne neked egy műsor: "házasodna a mosza".
Én lennék a házi angyalod.
Mint Benkő Dánielnek Falusi Mariann, azzal, hogy egyikünk sem akkora, mint ők :-)
Irtózatosakat lehetne ott röhögni.
vagy az nem tetszett a nővé, vagy a politikussá válásod esélye.
ha ez így lenne, nem lenne válás (akkor pedig éheznének a válóperes ügyvédek)
:) vigyázz mit kívánsz (mondaná a párom)
Téged nem lehet nem észrevenni, mosza. Apropó, nősüléssel hogy állsz? Valahogy nem láttam hosszan kígyózó sorokat felhívásod után.
Wers,mosza egy reneszánsz ember :-)
„Pék is leszek, meg alkotmánybíró is. Nappal bíró, éjjel pék.”
Nemrégiben politikus akartál lenni, aztán meg valóságsóból kiszavazott nagymellű ügyvednő. Ezek szerint pályát váltasz?
mosza, a pékek meg fognak siratni.
Semmi akadálya:-D.
Sunshine after the rain.
illetve a megjelent közlöny (esetleges)helyesbítése érdekében.
A Magyar Közlöny 2012. július 10-én megjelent 89. számában, talán szólhatna valaki, hogy ezentúl már ne a Magyar Köztársaság, hanem már Magyarország nagykövetségének vezetésével bízzák meg a rendkívüli és meghatalmazott nagyköveteket! Talán jobb ha egy létező hivatalos megnevezést használnának, mert esetleg ott kint már "hivatalból" is helyesen tudják, ha már fogadják őket.
Biztos, hogy nem a szelek inkább?
Grat, Mosza:-D.
Sunshine after the rain.
bizony!
Gratulálok!
gubának: (meg mindenkinek aki szerette ezt a mozdonyt)
mielőtt leszakadna kérdezem gyorsan a videóinterjút is megnézted? mert azért linkeltem be nem Poldi Bá miatt...
Nézd meg és a röhögéstől fog leszakadni a "..."! :))
Poldi bácsi mint forrás. Pofám leszakad! Na, hess a polidilire!
Úgy tűnik, a Kúriát (és az általa helyben hagyott ítéletet hozó Ítélőtáblát) a tételes jogszabályok érdekelték, nem az Adatvédelmi Hatóság igencsak kiterjesztő (lényegében szinte "jogalkotó jellegű") jogszabályértelmezése.

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02