Off - topic

Legislator # 2012.02.15. 14:24

Hataloméhség-menet

Sunshine after the rain.

Legislator # 2012.02.15. 14:21

A szíve mélyén számos jogász hosszú hajú gitáros rocker:-D.

Sunshine after the rain.

Egyjogász # 2012.02.15. 09:57

Én biztos nem..:))
Jóhiszemű verzió: független civilek
Rosszhiszemű verzió: MSZP-hez (vagy a Gyurcsánypárthoz) kötődő személyek

Kovács_Béla_Sándor # 2012.02.15. 09:29

Ha én szervezem ezt az éhségmenetet, nem engedtem volna, hogy láthatóan jól táplált MSZP-mellényes úriemberek is ott sétáljanak közöttünk

Höhö. Mert szerinted ki szervezte?

ius latratus # 2012.02.15. 08:19

mosza

Zenekar neve? A lábdobon nem annyira kivehető.
Hasonló lehet a (az akkori, mert a tiédet a mostanit nem tudhatom) zenei ízlésünk, bár én a vadabb dolgok felé is nyitott voltam (vagyok), hallgattam trash-t, egy KREATOR - koncertért mit össze nem utaztam az országban...
(egyébként nekem a Manowar örök, de pl. Metallica a fekete albummal nálam elhasalt)
(majd töltök fel én is magamról, haj hosszú, csak én éppen gitárral...)

Rexor # 2012.02.15. 08:19

Szerintem az említett uriemberket senki nem hívta. Mentek maguktól :).

Egyjogász # 2012.02.15. 07:08

Ha én szervezem ezt az éhségmenetet, nem engedtem volna, hogy láthatóan jól táplált MSZP-mellényes úriemberek is ott sétáljanak közöttünk, ez egy kicsit rontotta a dolog hitelességét.
Különösen tetszett a havi több százezres fizetést akasztó Maszopos képviselők éhségmentelése, nem tudom, hogy ők azért éheztek, mert az asszony elfelejtett reggelire libamájas szendvicset készíteni, vagy zárva volt az autósbüfé, ahol a kolbászos rántottát szokták reggelire betolni..:))

Sherlock # 2012.02.15. 06:54

Szerintem közgazdászok és jogászok jobban szolgálnák, mint mondjuk a zoológusok, a műszaki képzésekkel meg eddig is az volt a baj, hogy vagy nem töltötték ki a keretszámot, vagy úgyis kibuknak első évben(analízis, miegymás).

ius latratus # 2012.02.14. 18:21

mosza

Szakállam nem volt. De még mindig úgy vagyok vele, hogy míg a Föld kerek...
:))

ius latratus # 2012.02.14. 18:19

Zseniális. Három hónapig majd csámcsog rajta a sajtó.

hunfrakk # 2012.02.14. 18:11

keselyű # 2012.02.14. 17:36

Tisztelt Fórumozók!

Másfél éve próbálok elválni a feleségemtől,akit a bontóperben Dr.L.Judit sztárügyvéd képvisel.Mióta erre a zseniális ügyvédre rátalált a feleségem,azóta az addig békés asszony teljesen megvadult.
A másfél év eddigi mérlege:

• 7 peres eljárás
  • 2 önkormányzati eljárás
  • 3 rendőrségi eljárás,amik a jövőben valószínűleg peresítve lesznek.

Magában a bontóperben sehol nem járunk,még a tényállást se sikerült tisztázni.
Sokat látott ügyvédektől kérdezném.Ez teljesen normális eljárás,vagy nekem sikerült valamibe bele tenyerelnem?

ius latratus # 2012.02.14. 13:29

Nagyapó nem vagyok, de a Black Sabbath jöhet, igaz, én már a következő generáció vagyok, de rojtos dzsekim még volt...

A virágok nincsenek veszélyben, az neki tiltott zóna, viszont a seprű, vagy szivacsot tartalmazó dolgok, vagy a fűnyíró kereke, a kerti slag, ezek az életére törnek nap mint nap, s ádáz csatákat vív velük.

Amúgy vannak nyugodt percei. Szinte teljesen leköti egy-egy darázs, méhecske, pillangó. Vagy a fűben mászkáló bogár.
Ősszel meg a vadlibák. (illetve minden, ami repül)Szinte tudományos pofával nézi az eget, s rám-rám morog (vagy mit csinál? büfög?), hogy kommentálja, hogy mi történik ott fent.

• Mehetsz. - mondom ilyenkor neki, s néha komolyan is gondolom...

wers # 2012.02.14. 06:49

Hazaérve megnyugodtam, nem az én Maszatomat lőtték ki tegnap, bár egy perc alatt felbosszantott, és megígértem neki, a következő ő lesz.

Őrültté válik, szerintem van egy másik énje, amelyik előző életében Black Sabbath koncerteken pogózott

Úgy tűnik, illene a családunkba, párom imádja Black Sabbath-ot, tombolhatnának együtt. Bár már nagyapó, de vannak emberek, akik legbelül sosem nőnek fel.

Az én Dobim sokszor félénk volt, főleg a nyári viharok készítették ki. El kezdett villámlani, egyre közelebb araszolt hozzám, majd egy nagy villámláskor egyszercsak az ölembe ugrott remegve. Megnyugtattam szegény kis őrkutyámat, hogy megvédem, nem lesz baj.

Végül is aki kutyát tart, át kell rendeznie az életét, nekem is ott vannak virágok a kertben, ahol ők megengedik. (azaz nem kaparják ki)

Legislator # 2012.02.13. 16:16

"Őrültté válik, szerintem van egy másik énje, amelyik előző életében Black Sabbath koncerteken pogózott."

:-D :-D :-D

Sunshine after the rain.

ius latratus # 2012.02.13. 14:48

wers

5 éve hal éhen az enyém is, de a tálból a tápot semmi perc alatt borítja szét a kennelében, ha éppen olyanja van.
S elég sokszor van olyanja. Öntudatos, hisztis fajta.
Tanítani? Ha kedve van (!), akkor engedelmes, de ha nincs, akkor egészen egyszerűen -már bocsánat- szarik rá, hogy éppen mit mondok.
Szeretjük, szép, a maga módján intelligens, de ha elmegyünk itthonról, s kint hagyjuk...
Gondolom, ismerős a helyzet.
Őrültté válik, szerintem van egy másik énje, amelyik előző életében Black Sabbath koncerteken pogózott.
Néha meg akarom ölni, néha meg azon filózom, hogy szegény, mindjárt vége. (közismerten nem túl hosszú életűek)

kfgabri # 2012.02.13. 14:11

a hároméves lányom is profi a "hetekótanemettem" lelenc szerepében, főleg a csokiskirakatok előtt.

wers # 2012.02.13. 14:07

Régebben nekem is volt Dobermannom. Nagy kópé volt, rengeteg színészi tehetséggel. Az éhező kutya volt a legnagyobb szerepe, minden nap gyakorolt rá.

Bár abban Maszat is jó.

ius latratus # 2012.02.13. 12:52

wers

Nyertél.
Dobermann.

pazs # 2012.02.13. 12:44

Maszat :) a skót terrierünket hívták így.

wers # 2012.02.13. 12:31

az enyém neve Adolf, lehet tippelni a fajtára...:))
Vagy, mint az enyém, vagy Roti, vagy Dobi. Úgy tűnik, kutyában hasonló az ízlésünk.

wers # 2012.02.13. 12:28

Ez egy fél éves ugribugri, anyja tacsi, apja ismeretlen, befogadtuk a nagy németjuhász mellé, elég jól néznek ki egymás mellett. Főkét négy hetes korában. A nagykutyusnak a feje is kétszer akkora volt mint az egész kutya.

Pedig hogy reménykedtem, hogy kutyusom pénzt hoz a házhoz, nem csak visz.

ius latratus # 2012.02.13. 12:20

he-he, azon gondolkoztam, hogy az a műhold sem sokkal nagyobb, mint a te Maszatod. Még lehet hogy kisebb...

ius latratus # 2012.02.13. 12:18

Nem. Ezt buktad.
Ugyanis az nem maszat, hanem Masat-1.
:)
(jó nagy kutya lehet, az enyém neve Adolf, lehet tippelni a fajtára...:))

wers # 2012.02.13. 12:12

lenne egy kérdésem, nem találtam megfelelő topikot, ezért itt teszem fel.

Reggel hallottam a rádióban, hogy magyar műholdat állítanak pályára, amihez gratulálok, de van egy kis gondom, az én kiskutyusomról nevezték el (maszat). Kérhetek a névhasználatért némi pénzt? És kitől?