én egy egyoldalú pertus anyázással tenmagammal elintéztem.
Off - topic
Ius latratus: azt kellett volna írni évszámnak. Aláírásnak meg hogy Báró Prónay, és akkor kétszeresen is tudhatta volna az illető, hogy hol is a helye.
Sunshine after the rain.
ugye, hogy nincs annál fantasztikusabb dolog a földön, mint hogy nincs az embernek főnöke...
(meg pletykáló kollégái)
Én értem, de a főnököm linzi.
Nem értették a zseniális poénomat...
Én azóta nem izgatom magam a főnökön, amióta nincs. (Már az asszonyt meg a gyerekeket nem számítva.)
nem, azzal volt baja, hogy a hónapot nem számmal írtam, hanem betűvel.
Miért, azt írtad neki, hogy 1485. jún. 01.?
:)
igazából én azóta nem stresszelem magam hülye főnökökön, amikor derék osztrák felettesemtől kikaptam, mert a jelentésem dátumformátuma nem tetszett neki.
ok
„A párt meg meg se alakult, és már is repedezik”
Gyanítom, nem ez lenne az első eset. Aztán repedezve évekig él
„a párt programjába kéretik bevenni, hogy hülye ügyfelek kíméljenek.”
Jó, de egészítsük ki a hülye főnökkel is.
wers, már megijedtem, hogy elfelejtett megkérni :-)
a párt programjába kéretik bevenni, hogy hülye ügyfelek kíméljenek.
Igen, de nem minden este.
A párt meg meg se alakult, és már is repedezik. Wers nem akar újat (sic!) húzni, pedig anélkül a 69 nagyon hamar unalmassá és megszokottá válik.
kfgabri, lemaradtál:
„Reális áron (piaci vagy szociális alapon) feleséget keresek.”
mosza megnősül?
moszáról itt a nagy pártalapítsban teljesen megfeletkeztem.
Hol tarhat most ez a cegény halmozottan hátrányos helyzetű ember.
És még milyen hátrányos helyzetű lesz, ha előbb ex valóságsós nagymellű ügyvédnővé válik, aztán politikusnak adja fejét, ezután elveszi színesszemű aráját.
Izgatottan várom a fejleményeket.
Tudtam, hogy eme nemes célokat nem sokan fogják támogatni, így kénytelen vagyok egyedül vívni harcomat.
Bár minden rosszban van valami jó, a kolleganőm elérte, hogy küldtek nekik hókotrót, az meg rátolta a havat a letakarított járdára :)
Párttársammal soha nem húznék újjat. Majd a pártból elsikkasztott pénzből finanszírozom a lengéscsillapítót.
wers
Valami hasonlót akartam írni, mint KBS, azaz: ezek nem annyira férnek be a kereteink közé.
Annyit azonban elérhetnénk, hogy a kenyér ára legyen 69 Ft., azt azonban már nehezebben, hogy az utcátokat naponta 69 hókotró járja...
Mártírok út? De hiszen akkor mi igen könnyen tudnánk újat húzni!
Egyébként ezek a problémák sajnos nem tartoznak a pártunk által felkarolandó ügyek közé. A kenyérár nincs közvetlen befolyással a közös céljainkra; az pedig, ha otthon reked az ember a hó miatt, illetve ha nem dolgozik, kifejezetten segíti 69 nemes hagyományainak az ápolását.
lenne néhány fontos dolog, amiért teljes mellszélességgel küzdei fogok
- Végre keveredjen ide is egy hókotró, mert útálom, ez nem állapot
- Csinálják már végre meg a Mártírok utat, három év alatt kétszer kellett lengéscsillapítót cserélnem (kifizettessem a várossal?)
- Ismét legyen 3,6 a kenyér, és büntessék, aki naplopó és nem dolgozik.
A "újat húzás" meg egy gyönyörű freudi elszólás volt, attól tartok. :O)
Ahogy ius latratus rámutatott, a 69 melletti tántoríthatatlan kiállás valószínűleg tényleg óhatatlanul kiváltja az egyház (már a római) rosszallását; úgyhogy egy-két boszorkány már nem oszt, nem szoroz. De a 69-ből velük kapcsolatban sem engedhetünk.
„Meg kell egy jelmondat.
Á, csináljátok.”
Na. Ez pont jó is lesz. :)

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02