Off - topic

Impossible # 2009.10.05. 19:11

hunfrakk,

nehogy azt hidd, hogy kácsa tudta, hogy Wilde írta, csak engem esik neki jól letuskóznia. De egyébként sem lennék tuskó amiatt, hogy nem tudom betéve Wilde összes művét. Úgyhogy kácsa megint elmehet a sunyiba.

Legislator # 2009.10.06. 05:02

Muszáj ezt, sarácok?:_D

Sunshine after the rain.

Legislator # 2009.10.06. 05:03

sarácok=srácok

Sunshine after the rain.

Ildikóka82 # 2009.10.06. 07:20

KEdves Kacsa fiú,
Te kiköpött Algernon vagy! :))

Iwikó

Kacsa1111 # 2009.10.06. 07:25

Kedves Impossible,

te kis Sherlock Holmes...
valszeg azért gondolom, hogy Csomós Marinál még Debreczeny Csaba is jobban játszott, és kezdeményeztem vitát erről Ildikóka82-vel, mert nem láttam színházban...sem.:)

másrészt nem kell hozzá nagy asszociációs képesség, illetve magy mértékű logikai bukfenc, hogy a szerzőt az általa írt darabhoz társítsuk...
csak neked...
de azt már tudtuk, hogy nincs fantáziád...sem.:)

Kacsa11

Kacsa1111 # 2009.10.06. 07:29

Kedves Ildikóka82,

köszönöm. Ő a kedvenc karakterem a darabban...
abszurd módon cinikus...:)))
"Cinikus az olyan ember, aki mindennek tudja az árát, de semminek sem tudja az értékét."

közvetlenül mögötte jön persze Lady Bracknell...;)

Kacsa11

Kacsa1111 # 2009.10.06. 07:30

Kedves Rexor,

valami ilyesmire, de hirtelen nem tudnám kiválasztani, hogy melyikre:)))

Kacsa11

Impossible # 2009.10.06. 08:46

"Muszáj ezt, sarácok?:_D" (Leg)

Muszáj! :D

Kácsa azt hiszi, hogy ha látott egy színdarabot, az feljogosítja arra, hogy letuskózza azokat, akik nem látták. (Ő sem tudná, mi az a bunbury vagy mi, ha nem látta volna, de máris nagyra van vele...hát hiába, mással nem tud felvágni.)

Impossible # 2009.10.06. 08:49

"Muszáj ezt, sarácok?:_D" (Leg)

Muszáj! :D

Kácsa azt hiszi, hogy ha látott egy színdarabot, az feljogosítja arra, hogy letuskózza azokat, akik nem látták. (Ő sem tudná, mi az a bunbury vagy mi, ha nem látta volna, de máris nagyra van vele...hát hiába, mással nem tud felvágni.)

És ezt most 2x gépeltem be, 2x gépeltem be, mert pont ezt nem küldte el.

Legislator # 2009.10.06. 09:20

Ti egy gatyamadzagért is ölre mennétek egymással:-DDD.

Sunshine after the rain.

Kacsa1111 # 2009.10.06. 11:09

Kedves Impossible,

volt nemrég a spektrumon asszem egy dokumentumfilm Oscar Wilde életéről és peréről...
szóval, ha nem láttam volna a darabot, akkor onnan tudhattam volna...:)
DE!
ha ne aggyisten kihagytam volna azt a doksi filmet, akkor meg a gimnáziumban tanultunk róla...szóval onnan is emlékezhettem volna...
DE!
ha más gimibe jártam volna, akkor már tényleg nem tudhattam volna...
persze mielőtt megvettem a jegyet, egy kollégámtól, aki már látta a darabot, megkérdeztem, hogy szerinte milyen az előadás, mire ő azzal felelt, hogy Oscar Wilde darabjai mind az ajánlott kategóriába tartoznak...
szóval, ha véleménye ellenére nem vettem volna meg mégsem a jegyet, akkor nem az előadástól, hanem tőle tudtam volna...
:)))

meg, ha nagyanyámnak gumikereke lett volna és áramszedője, ő lett vona a trolibusz...

senki nem úgy születik, hogy tudja ki volt Oscar Wilde...
de némelyek továbbképzik magukat...:)))

tanulság:
JÁRJ SZÍNHÁZBA!!!
hogy ne legyél ilyen rönk...:)))

Kacsa11

Impossible # 2009.10.06. 14:13

Ez nem hiszem el! Azért vagyok rönk, mert nem tudom, mi az a bunbury. Jó, feltétlenül meg fogom nézni, csak miattad.

Leg,

ugyanmár, nem kell olyan komolyan venni a hadakozásainkat, on-lány az ember sokmindent megenged magának, tudod...erről már beszéltünk.
Te kácsa akkor is elmehet a sunyiba. :D Úgyis volt már egy párszor...:D

Legislator # 2009.10.06. 14:21

Egyikőtöknek sem árt némi önfegyelem.

Sunshine after the rain.

Impossible # 2009.10.06. 14:27

Na, én igazán nem szeretném felbosszantani a tisztelt tanárurat. :D

Ildikóka82 # 2009.10.06. 15:35

De jót röhögtem, én élvezem ezt a vitát! :)))

Iwikó

bajussz # 2009.10.06. 16:20
Sz.Márton # 2009.10.06. 17:50

Impyt megerősítve,
Ezt a víznélkül is szabadúszó honlapot talán a rendkívűl komoly humán-andra demagógia-katalógus elrendező szakok és in-team-betéti társaságok honlapján kéne bedobni és elhitetni a beltartalma fontosságát, nem a jogászok között. Ez a lehetőség is biztos a garázdasági válság kitermelt melléktermékei közé tartozik! Olcsó próbahús híg lével, biztos nagy segítség nyújtó önzetlen abszolút tiszta, szinte légiesen kedves, mély filozófiai tudást begyűjtő segítően felebaráti szándékkal!

bajussz # 2009.10.09. 14:28

ma este házibuli lesz nálam, aki tudja a címemet, jöhet!

már előre fáj a fejem:)

Ildikóka82 # 2009.10.09. 14:31

nekem meg a 16-os busztól fájdult meg a fejem, ami a Deákról indul, agyhalál, nehogy használjátok...

Iwikó

bajussz # 2009.10.09. 16:13

én vettem holnapra 3 citromos gössert, lehet neked is azt kéne innod buszozás után

sűrűn használod?:D

Ildikóka82 # 2009.10.09. 16:29

annyit hallottam már erről a citromos gösser-ről, hogy milyen finom, hogy most már tényleg veszek egyet :)
tegnap edelweiss-oztam, finom volt, citrommal hidegen...hmmm
egyszerűen a Deáktól a Várig valami borzalom az út, építkezések és egyéb miatt araszolva ment a jármű és fullon tele volt, persze tele agresszív és büdös emberrel, így megkértem a sofőrt, hogy inkább engedjen le a buszról, mert gyalog gyorsabban hazaérek, így is lett! :)

Iwikó

Impossible # 2009.10.09. 16:44

a citromos gösser pocsék!!!
olyan mint a citromlé

a Heineken a jó

_Wasp_ # 2009.10.09. 17:05

ma este házibuli lesz nálam, aki tudja a címemet, jöhet!

telefonkönyvből kikerestük, megyünk.

_Wasp_

póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása

Immaculata (törölt felhasználó) # 2009.10.09. 17:19

.. és Lakatosék innen a földszintről?

Ildikóka82 # 2009.10.09. 17:24

.....

Iwikó