Ildi, sztem zabálhatnál kétpofára nyugodtan, elég messze vagy a kövértől. :D
Off - topic
ohh köszi, azért mostanában alaposan megnövesztettem a fókazsíromat ( 0 mozgás és az az édesszám...a fene egye meg :)
Iwikó
a lányoknak pofijuk van!
és ők enni szoktak :)
Bajussznak igaza van.
Sunshine after the rain.
hát enni azt tudok, szeretek is, sajnos...
Iwikó
Mit szóljak én?
Sunshine after the rain.
Jó de egy férfinál a pocak aranyos...egy nőnél...hmmm..
Iwikó
Ildi: Trófea az az annyiteszelamennyitakarsz hely? Ott még nem voltam, pedig a közleben lakom :). Viszont tatátbifzsteket én is küldtem kb 2 hete: jó étel az :). Ez evés is az élet része, azt élvezni kell, szerintem örülj neki, hogy jó étvágyad van (nem vagyunk remeték :).
Bezony, ez az :))
Iwikó
A remeték koplalnak is? Egyszer majdnem meglátogattunk egy remetét...kiderült, hogy szabadságon van. (Korábban nem tudtam, hogy a remeteség foglalkozás is.)
Nem hiszem, hogy egy oridzsinál remete sokat enne. Pl. Oszlopos Simeon (aki kb. 30 évet élt egy oszlop tetején) állítólag csak sáskákat evett (illetve azt a maradékot, amivel a környékbeliek megkínálták).
tudott élni :P
most nézegetem a gólyatáboros fotókat 2001-től 2004-ig
a jövő jogászai áháhá :))))
hol vannak?
Sunshine after the rain.
a mieinket nem mutatom meg, de keress rá a jutubon a gólyatábor szóra, van ott minden
még jó, hogy a mienken még nem volt digi fotógép, meg videós mobil
a mostaniaknál már más a helyzet. elképzelem, amikor valaki kimondja az ítéletet a bulizó egyetemistákra, és azok a "de bíró úr is azon a videón meztelen hányt a lányok szobájában" rikkantással bojkottálják a tárgyalást:)))
gyerekek, lehet, hogy benyaltam a h1n1 őrületet...
ha túlélem, legalább rezisztens leszek rá vagy 5 évig... :)
Iwikó
Szia, Ildi!
Jaj, ne:-(.
Sunshine after the rain.
Hát, Ildi, örülök, hogy megsimertelek. lolz
Honnan veszed, hogy az a bajod? Szerintem nem az. Én is voltam beteg ősszel, többször is. Van sima influenza is, meg minden nyavaja. Egyél sok vitamint!
persze vicc volt (vagyis remélem, hogy az, ma már egyre jobban vagyok, de a hétvége az halál volt...)
Köszi srácok, már bogyómérgezésem van, annyi mindent bevettem...
Iwikó
akkor most nincs meló, pihi van?
akarom mondani jobbulást;)
köszi :)
Iwikó
Ildi,
Te mit dolgozol? Jelölt vagy?
Mielőbbi gyógyulást,Ildi kedves:-).
Sunshine after the rain.

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02