Nem tudja valaki, hogy van angolul az, hogy ÁTADÁS-ÁTVÉTEL?
Tudjátok, kormányváltás.
Köszönöm.
Off - topic
A jövő héten nekem a szerda és péntek kivételével bármi jó! Kaledónia kedden 7-kor?
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu
Nekem jó!
mármint, hogy ma?:)
vagy jövő hét?
Kacsa11
A jövő hét kedd nekem király. Remélem, Nilsnek is jó.
Sunshine after the rain.
"Nem tudja valaki, hogy van angolul az, hogy ÁTADÁS-ÁTVÉTEL? Tudjátok, kormányváltás."
Surprise.
nekem nemjó, de annyi baj legyen
többség dönt... :)
nekem se jó, de most kb semmi sem jó mostanában
jó mulatást azért nektek!
For God and Ulster
Nekem jó. lol
Csak nem? Lehet, hogy jövő kedden csakugyan találkozunk? Ha jobban belegondolok, Imp olyan, mint Colombo felesége, akit max. fényképen lehet látni, de hátha most az egyszer csoda történik. :-)
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu
Imp majd webkamerán talán:)
orangeman:-(, kár, hogy nem jössz. Ma az Alibi Kávézóban reggeliztem (-az ELTE ÁJK nem templom felőli oldala mellett van, ha valaki névről nem ösmeri-), talán holnap is így lesz:-D.
Sunshine after the rain.
hunfarok :D is eljöhetne, hívjátok őt is
akkor eddig 5?
Kacsa11
Legislator: tudsz élni, kávézóban reggelizni :). Én is csatlakoznék, de előreláthatólag csak úgy 10 óra magasságában ha lesz még ott valaki.
Rexor: várunk :) mármint az eddigi átlag az, hogy 11 után oszlik a társaság, úgyhogy a 10 ugyan elég késő, de ez ne tartson vissza.
akkor 6 + impossible:)
Kacsa11
Impet nyugodtan elfeljtheted. Eltéved, elalszik, rossz lábbal indul el, valami szinte biztos közbe fog jönni :)
_Wasp_ hol van?
Csak az egyértelműség kedvéért (nehogy pl. Imp. arra hivatkozzon, hogy félreértette, hová és mikor kell menni): május 11. kedd 19 óra Kaledónia? Kacs, gondolom Te foglalod a különtermünket! :-)
Látom, körvonalazódik a dolog. Hunfarok:-)! Gyere Te is!
Sunshine after the rain.
Rexor írta: "Legislator: tudsz élni, kávézóban reggelizni :)."
A következőket ettem és ittam:
- Alibi rántotta (vargányagombás-padlizsános)
- Hot dog sült hagymával bécsi baguetteben
- New York sajttorta
- Dupla espresso
- Szénsavmentes Szentkirályi (0,5 l)
- Henri Wintermans half corona szivar (hozott anyagXD)
Sunshine after the rain.
P.S.: ez 10 órakor volt, aznap nem ebédeltem:-D
Sunshine after the rain.
Kedves Grád András,
foglalok.
Kacsa11
Amit ma ittam:
Gróf Degenfeld Tokaji Aszú 3 puttonyos 2004-es évjárat 8 cl
Szentkirályi ásványvíz szénsavmentes 0,75 l
Plusz a lentebbi szivar
Sunshine after the rain.

kiadja a Jogászoknak Kft.