Kedves Shadet,
sajnos titok.
Kacsa11
Kedves Shadet,
sajnos titok.
Kacsa11
gondolom volt még geológus meg hidrobiológus :D
Kedves Kacsa,
ha nem titok, melyik 3 állásból választhattál?
köszi
azér mondom, bezzeg a régi szép időkben :DDD
na a talit beírtam a naptárba, most már ne tessenek változtatni :P remélem, a 7 óra is megfelel este
Kedves Impossible,
alig másfél éve volt...:)
Kacsa11
Na akkor szept. 8. szerda este 7 a szokásos helyen 9 taggal? :)
*szept. :DDD
Na akkor aug. 8. szerda este 7 a szokásos helyen 9 taggal? :)
Kacsa,
na milyen jó dolgod volt, hogy még válogathattál is. A régi szép idők... bezzeg ma...:P
Kedves Ser,
Én sem szaladnék el a felmosórongyok elöl, de lássuk a dolgot a maga teljességében. Amúgy olcsóbbak között is vannak jók, egy kollégám tegnap egy vajszínű öltönyömről kérdezte, hogy "ugye, ezt az a híres váci utcai szabó csinálta?" Na most ott a legolcsóbb anyag is nagyon jó minőségű tiszta gyapjú (90 euró métere, a legdrágább anyagnak 1000 euró métere), egy három részes, kézzel varrott öltöny az én méretemben 400 ezer:-).
Sunshine after the rain.
Kedves Impossible,
3-ból ezt választottam ki...:)
Kacsa11
Kacsa, bakker, Te azért vagy ott, mert oda vettek fel. Vagy nem? :D
A legutolsó mondatodért majd jól nézd meg, mit kapsz kedves hápitól. :D Sok kitartás hozzá! :D Egyébként sztem jó lesz a kedvezményes tanrend, úgyis rendesebbek az erasmusosokkal, nem kell passziváltatni a félévet, bár én azt csinálnám, mert akkor totál nagy ívben le lehetne tojni, mi van itthon.
Kedves Egyjogász,
„Ő úgy foglalta össze az ottani munkáját, hogy a nap 24 órájából 26-ban mindenféle nagyképű külföldi macskajancsinak kellett a kívánságait lesni, meg bármilyen baromságot kitaláltak azonnal utánanézni, kidolgozni. Ezek az otthon „huszadiksenkik“ velük kb. úgy viselkedtek, mintha a jóisten földi helytartói lennének, a magyar ügyvédek meg a rabszolgáik.”
ilyet én még nem tapasztaltam...igaz, nem is a "huszadiksenkik"-kel tartom a kapcsolatot, talán ezért nincsenek frusztrációik, amiket rajtam akarnának kiélni.:)
de egyébként szerintem ez nem ügyfél, hanem iroda kérdése elsősorban...én azért vagyok ott, ahol vagyok, és nem másutt, mert itt nem csinálnak olyan dolgokat, ahol másutt...(remélem nem teljesen egyértelmű, hogy mire gondolok:))) ).
Kacsa11
Kedves Egyjogász,
nem az számít, hogy én mennyire tervezem, igazából szerintem simán hozható a 4 év, ha van elég ideje az embernek és nem feltétlen a tudás elmélyítése a cél... ...nálam a mondat második fele nem stimmel(ennek szellemében is vagyok itt a fórumon), úgyhogy marad az 5 év. Bár 3. után szeretnék kimenni erasmussal, csak még nemigen döntöttem el, hogy kedvezményes tanrenddel lenne jobb, úgy hogy előtte már felveszem amit lehet és csak a legszükségesebb dolgokat "tanulom kint", vagy passzív évem lesz(ezt mondjuk kevésbé szeretném).
De - csak hogy maradjak az egyetemem szellemiségénél -, ember tervez, Isten végez.
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Sőt, egyetem alatt menj el dolgozni, és menj külföldre is, és tudj jól angolul (+német, ha van energiád, bár mér ne lenne), és akkor egyetem után nem kell mekibe menned hamburgert sütni, hanem kapsz legalább 100-130 nettót. Persze a legjobban tennéd, ha végleg, vagy huzamosabb időre húznál el külföldre, ott a sokszorosát fizetik. (Részletekről Kacsát kérdezheted.)
Kedves Sherlock,
Szerintem arra Magyarországon 7-8 év kevés.:)
(Illetve kérdés, hogy 7-8 év múlva egy frissen végzett jogász nem-e csak a Mekiben kap munkát...)
De nem azt írtad, hogy másodéves vagy, ha végeztél, már mehetsz jelöltnek. Vagy 7-8 évre tervezed az egyetem elvégését?:)))
Kedves Egyjogász,
még van 7-8 évem olyan ügyvédi irodát keresni. :D
Leg,
kiegyeznék én 2 olyan felmosórongyban egy nyári munkáért :D
Én nem vagyok nemzetközis, mégis négy feladatot kell szombattól hétfőig megoldani: angol levélírás, segédletírás, és két komoly koncepcionális előkészítő anyag megírása. Plusz ha volna időm, még valamit franciára kellene fordítanom.
Sunshine after the rain.
Kedves Ser,
Az ilyen öltönyök csak felmosórongyok ahhoz képest, amelyet a neves Váci utcai úri szabó varr. Én már arra gyúrok:-D.
Sunshine after the rain.
Te úgy gondolod, hogy egy ügyvédi iroda (legyen akár nemzetközi is) több százezer forint ruhapénzeket fizet a jelölteknek Armani öltönyökre?
Én szívesen lennék nemzetközis, nagyon szeretnék pár olyan igazi jó öltönyt. XD Pár hónapja láttam egy armani leárazást, de nem volt ilyenre 70 ezrem sajna, pedig megérte volna :(
Az a szerencse, különben Te is idegbeteg lennél egy idő után. :D Nem ér annyit.
Nem az én világom.
Sunshine after the rain.
Ja-ja, nem a HIV-et illetően. :D
De ezek komolyan nagyon keményen nyomják... ezek a nemzetközisek, nem véletlen, hogy sajátos stílusuk van.

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02