azt szeretném, ha nem maradnál fenn éjszaka olyan sokáig:))
jó lesz az időpont, próbálom megoldani
azt szeretném, ha nem maradnál fenn éjszaka olyan sokáig:))
jó lesz az időpont, próbálom megoldani
Írtam Csip-nek, remélem, megkapja.
bajusz, mit szeretnél, mit csináljunk? Tehetsz javaslatot másik dátumra (max. leszavazzák).
szept 3-5ig bp-en leszek, de lehet, hogy 8-ára visszamegyek, csak az a baj vele, hogy 2 nap szabit kell kivennem
kérdőjellel jelentkezem, de itt előző hétvégén biztosan megtaláltok:
http://www.szeptemberfeszt.com/
A szeptember 8. előreláthatóan jó nekem. Remélem Csip, Orangeman is jön. Még Sherlocknak is szóltam, ő igazán értékes embernek tűnik. Vésőnek szóljunk (vagy ő csak az aranyszegélyessel jön)?
Sunshine after the rain.
Nem tudom a címét, de ha keresel egy hozzászólását, a neve melletti e-mail feliratra kattintva tudsz neki üzenni.
Nos, Fiúk, Lányok, akkor Imp kívánságának megfelelően megfelel a szeptember 8. szerda este 6-7 óra? Nekem jó, ha jól értem, Kacs-nak, Pazs-nak is! Leg? (Meg persze a "többiek", Orangeman, Csipke, stb.?) Sajnos aki aranyszegélyes meghívóra vár, annak rossz hírem van, nem vállalták ilyen rövid határidőre. :-)
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu
Ja, de, tényleg, már rémlik. :D Mi a címe?
Imp: nem azt kérte, hogy írjál neki emailt? :) egyébként nyilván este, hiszen napközben a legtöbben azért dolgoznak. Meg aztán inkább este sörözzünk, mint napközben :)
Csipke még nyáron írta, hogy szeptemberben jönne. Most nem tudom, vele mi a helyzet.
Ha szept. 6-án vagy 7-én tartjátok, nem tudok elmenni, ezért szeretném, ha nem pont ezeken a napokon lenne. :) Viszont szept. 8. 9. 10. (szerda, csüt, péntek) megfelelő nekem is. Lehetőleg estefelé. Egyéb kívánságom egyelőre nincs. :D
Kedves pazs,
sikítást vettem.:)
eddig 5 tehát...
Kacsa11
énis-énis!
7-e nekem is jó, de 20-áig gyakorlatilag bármelyik este.
Kedves Grád András,
szeptember 6. napjával kezdődő hét bármelyik napja megfelel a számomra.
szóljatok, hogy mekkora a létszám, és intézem az asztalt.
Eddig 4 (Grád András, Impossible, Legislator és jómagam), ha jól értem...aki kimaradt sikítson!:)
Kacsa11
Szept. 7. pl. nekem cool.
Sunshine after the rain.
Sziasztok (Leg, Imp, Kacs, stb.)!
Én benne vagyok egy szeptemberi buliban a törzsasztalunknál! Úgyhogy Imp felvetése részemről maximálisan támogatva! :-) Például a szeptember 6-iki hétről mi a jogi álláspontotok?
Leg, én senkit semmilyen pártra szavazásra soha nem buzdítanék, mindössze megvédtem szegény lekutyapicsázott kétfarkú kutyát. (Kérem, hogy ne moderálják ki a befejezett melléknévi igenevet, annyira ideillik és senkit nem bánt, bocs!) Különben meg ha ők nyernek, a szeptemberi bulinkon már igyenbe' lesz a sör! :-)
Üdv:
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu
Szervusz, Professzor úr!
Bár egyetértek veled, de szavazni mégsem tudnék rájuk.
Sunshine after the rain.
Szervusz András! :)
Rég láttalak errefelé. Hogy vagy? Arra gondoltam, hogy szeptemberben lehetne egy újabb találkozó (én eddig sosem kezdeményeztem), ha a többieknek is megfelel. Te mit szólnál hozzá?
Kedves Sherlock,
azt már rég megalapítottuk...:)
első programpontunk az volt, hogy "vezetékes sört minden háztartásba!":)))
Kacsa11
Kedves Berényi Miki,
ezzel is megszűrnek pár tudatlant...:)
Kacsa11
Egy magyar alkotmánytöri előadáson felvetődött, hogy "alapítsunk egy pártot", hogy könnyebb legyen magyarázni a választásokkal kapcsolatos dolgokat... ...végül is Magyar Sörpárt lettünk.
Lehet hogy ha tényleg megalapítjuk, most 5 párt lenne a patkóban :D
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
De ha már úgyis becsapnak, nem jobb, ha ezt szórakoztatóan teszik? :-) A többi csak úgy simán becsap, és még röhögni sem lehet rajta, legfeljebb sírni. Ez meg legalább egy poénos csapat, hajrá Kétfarkú Kutya! Aztán ha ők is lopnak, majd megalakítjuk a Kétfarkú Kutyára Kamion Pártot! :-)
Nem csodálom, Leg! Ha politikáról van szó, én még önmagamnak sem hinnék! :-)
De én egyik pártban sem bízom meg. Bennük sem:-D.
Sunshine after the rain.
Annyit csesztetitek ezt a szegény kétfarkú kutya pártot, én vállalom: nekem igenis tetszik az, hogy legalább van humoruk, ami a többi pártról nemigen mondható el. Továbbá legalább nyíltan vállalják, hogy a politika egy abszurd műfaj, karikatúrát csinálnak belőle. És akiket ez túlzottan zavar, azt a benyomást keltik, hogy csak maguknak sem merik bevallani ezt a bizonyos abszurditást, azt, hogy valójában egyik pártban sem lehet megbízni. Ha hatalomra jutnának, amint persze nem fognak, valószínűleg nem ártanának többet, mint a korábbi vagy a mostani kormány. :-)
Ha ezt a kutyapártot most engedik, akkor anno a Pató Pál Pártot miért nem? Az is viccpárt vala Stahl-In:-) nyelvfilozófiájának tanulmányozása és az oblomovi eszmekép propagálása, a nemzeti alkotmányos hagyományok őrzése nagyobb buli, mint ez az agyatlan hülyeség.
Holnap reggel nyolc jó időpont lesz a Háromfülű Kutyaszem-kikaparó Macska Párt megalapítására (bár olyan korán nálunk csak egyetemet szoktak alapítani).
Sunshine after the rain.

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02