XD
Sunshine after the rain.
XD
Sunshine after the rain.
Imp,
Nekem 0:48-kor indult a buszom a Boráros térről. Kb. 1:20-ra értem haza.
Sunshine after the rain.
Leg,
és ez mit jelent? Nem sikerült levonnom a következtetést. :D
Egyébként ti minden fórumon fórumos nick-en szoktátok szólítani egymást? :D Én annyit kérnék, hogy ha lehetséges, élőben ne sokat impezzetek, nem tudok vele azonosulni, van bücsületes polgári nevem, használjátok egészséggel, azér van. :D
bücsületes=böcsületes (másnapos lennék? :D )
Imp,
Jórészt az anyakönyvi keresztneveid közül azon szólítottalak, amely esetedben közhasználatúnak mondható. Te azt írtad, 0:49-kor, hogy most értél haza. Én 0:48-kor ültem fel a hazavivő buszra.
Sunshine after the rain.
Ja, ok.
„Bocsánat lazac. És tanúsíthatom, hogy Pazs tényleg nagyon csinos:-D.”
Valóban az lehet, ha úgy elvakított, hogy a lazacot is ráknak nézted. :-)))
Tényleg, guba, te nem pösti vagy? Csak mert te sem jöttél JF-talira.
Ajánlom mindenki figyelmébe így nyár elejére való tekintettel különösen ezt a nagyon hasznos, nagyon precíz írás elolvasását a kullancsokról (ld. link lentebb):
"Mit tegyünk, mit ne tegyünk kullancscsípés után?"
(Dr. Lakos András Kullancsbetegségek Ambulanciája)
guba: XD.
Sunshine after the rain.
Kullancsok: a kutyáinkban mostanában van néha, a macska pedig kullancsvonzó:-D, de a kullancskiszedő kanál sokat segít. Már nem tudom, hol olvastam: "A kullancsot ne csavarjuk, nem menetes állatXD."
Sunshine after the rain.
Tanács!
Óvakodj a részeg autóStohl!
LOLZ
Sunshine after the rain.
a rák meg a lazac nem ugyanaz?
végülis igen, mindkettőnek van szeme.
Iwikó
és lába is!
:-D, az nem a ló, amelyiknek lába van?:-)
Sunshine after the rain.
lazacnak lába? ez új, mindig tanul az ember. :)
Iwikó
És mindegyik finom (rák is, lazac is). Lazac fehérboros mártásban, na az az igazi. De az én kedvencem a sültszalonnával tűzdelt sült őz, áfonyalekvárral, krokettel és narancskarikákkal. A vörösborosmártásban sült kacsa (bocs Kacsa :D ) se semmi, de az csak második helyezést érdemel nálam, ezen kívül a hideg erdei gyümölcsleves tejszínhabbal jöhet(ne).
Amúgy Kacs whisky-je is jó volt. És mindenkinek mondom, hogy meghívott egy körre. Meglepődtem. Nagyon. Most mégjobban kedvelem, mint korábban. :D
Kedves Impossible,
a 10 éves laphroiag ledöntése olyan barbár cselekedet volt, hogy muszáj volt megmutatni, hogy hogyan kell az ilyet inni...
a második - demonstrációs - whisky meg egy 16 éves lagavulin volt...nem csodálom, hogy ízlett...:)
Kacsa11
„Amúgy Kacs whisky-je is jó volt. És mindenkinek mondom, hogy meghívott egy körre. Meglepődtem. Nagyon. Most mégjobban kedvelem, mint korábban. :D”
Ez a vallomás nagyon szívet melengető. Szeressétek is egymást! :-)
Kedves guba,
szeretethiányod van?:)))
Kacsa11
Apa kezdődik...
Iwikó
Az Imp-féle whiskyledöntés egy kicsit engem is meglepett. Minden tanulható. Én akkor már jól éreztem magam a Tokaj Arran miatt. Legközelebb csak azt iszom:-D.
Guba: Inkább jóban legyenek, minthogy szétüssék egymást.
Egy gyöngyszem Neked: "Guba dialect (northeastern Azerbaijan)" (a wiki "Azeri language" címszavából).
Ildi: Meccs?:-D
Sunshine after the rain.
Én báránygerincet szeretnék sütve, hercegnőburgonyával és Béarn-i mártással.
Sunshine after the rain.

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02