Polgári szolgálat


ata843 # 2004.06.14. 06:40

Köszi a választ, megpróbálom. Annyit megér. :) Aztán legfeljebb nem...
Köszi még egyszer!

csufi99 # 2004.06.08. 20:47

Szegény válasz nélkül maradtál. Az a helyzet szerintem , hogy a HVt.és Vhr. böngészésére nem jut ideje senkinek. Én akartam, nem futottam az időmből.
De egy praktikus egyszerű tanács, amit lehet meg is tettél, egyszerűen add be írásban, hogy hová milyen számlára kéred átutalni az iletményedet. Nekik is egyszerűbb, teljesen mindegy mit utalnak, mi a neve. Szerintem ilyen egyszerű.

ata843 # 2004.06.04. 07:31

Tiszteletem!

Polgári szolgálatos katona vagyok május óta. A Pest Megyei Munkaügyi Közontba kerültem szolgálatra informatikusként. A felvételi irodán az ott dolgozók (akik szintén polgári szolgálatosként kezdtek ott), felkészítettek, hogy készüljek fel rá, hogy a dolgozók igyekeznek érzékeltetni velem, hogy kisebb rendű vagyok náluk. Az eltelt egy hónap alatt szerencsére ezekkel a megnyílvánulásokkal nem találkoztam. Ám most, eljött a fizetés ideje. Bár ha jól tudom nem számít fizetésnek amit én kapok, mert illetménynek nevezik. Szerettem volna, hogy átutalással fizessék nekem ezt a pénz, mivel nem nagyon szeretek pénzzel foglalkozni. Közölték velem, hogy nem lehet. (?) El is indultam hát a 30.677 Ft-om után... Kezdtem a humán politikai osztályon, ahol adtak egy igazolást. Aztán felmentem a pénztárba, de onnan elküldtek a ... (nem emlékszem milyen osztályra), ahol ki kellett volna írni nekem valamit, meg aláírni. Most várnom kell, mert nincs bent valaki, akinek bent kéne lenni... Azt nem értem, hogy ezzel miért nekem kell rohangál? Mindenhol így van ez? Vagy ez a fent említett magatartás? Ennek így kell lennije? És ha nem, mit tehetek ellene?