Szia! Csak egy személyügyi vezető vagyok, akinek - évek óta - megbízási szerződések készítésével is foglalkoznia kell! Ha elfogadod a javaslatomat, íme:
Megbízási jogviszonyt megbízott és megbízó létesíthet a polgári törvénykönyv szerint. Szociális juttatásokra, szabadságra a megbízott nem jogosult, nincs az elvégzett munkának konkrét díjmeghatározása.
Ha nincs főállású munkaviszonyod, de szeretnéd, ha az az időtartam, amit megbízási jogviszony keretében végzel, szolgálati időnek minősüljön (ennek a nyugdíjazásnál van jelentősége!) nyilatkoznod kell a megbízó felé, hogy a megbízási díjadból mindenféle járulékot vonjon le!
A megbízási díj bruttó összegének 90 %-a képezi az adóalapot, az előzetes nyilatkozatod szerint ebből vonják le a szja-előleget, és a járulékokat (8,5 % nyugdíjjárulék, 4 % egészségbiztosítási járulék) is. Ha havi szinten a megbízási díj összege meghaladja, illetve eléri a mindenkori minimálbér 30 %-át (napi viszonylagban 30 az osztószám), akkor mindenképpen járulékköteles a jövedelem, és a megbízónak is fizetnie kell a megbízási díj után. Ha viszont nem éri el, akkor a megbízónak csupán a 11 %-os egészségügyi hozzájárulást kell megfizetnie.
Természetesen mindig a megbízóval kell mindent tisztázni, és - jobb helyeken - nyilatkozatot kitöltened arról, hogy hogyan járjon el, mit vonjon le, mire számíthat a járulékfizetést illetően...
Persze, az sem mindegy, hogy valaki rendszeres megbízással rendelkezik-e vagy csak esetivel. Ha van főállása, az ott szerzett jövedelmét - természetesen - össze kell vonni a megbízási jogviszonyban szerzett jövedelmével...
Szóval, elég kevés az információ ahhoz, hogy egyértelmű, konkrét választ lehessen adni a kérdésedre, de ha tudok, szívesen segítek továbbra is! :-)
Üdv. VJ
Remélem, kicsit tudtam segíteni!!!