Tisztelt Szakértők!
Sajnos az előző levelem elszállt:( Tehát:
1993. óta dolgozom a Honvédségnél, azóta megéltem több átszervezést/létszámcsökkentést:( 3 éve járok meddőségi kezelésekre, és mivel nem voltak sikeresek, ezért idén belevágtunk a lombik programba is, ami májusban szintén sikertelenül végződött:( Októberben fogjuk folytatni, vagyis a kezeléseket már most szeptembertől kezdem. Sajnos megint egy nagyszabású létszámleépítés fog kezdődni a napokban, ami talán engem is érinthet:( Kérdésem az lenne, hogy több lombikos fórumon olvastam, hogy van valami jogszabály amely még egyenlőre védi a reprodukciós eljárásban részesülő munkavállalókat a rendes felmondástól. Milyen módon kell értesítenem a lombik programról a munkáltatót, és ilyen esetben ki számít munkáltatónak, az osztályvezetőm, a parancsnokom, vagy a személyügyi vezető? Szeretném megtudni, hogy tényleg van e ilyen törvény, illetve hogy a létszámleépítés az rendes vagy rendkívüli felmondásnak számít e? Illetve van még egy olyan kérdésem is, hogy fegyelmi eljárásom volt, amiben egy megrovást kaptam, ez befolyásolhatja e a felmondásomat, ha esetleg úgy döntenek, tehát ez végett rendkívülivé válhat e a felmondásom. Jelenleg hivatásos katona vagyok! Előre is köszönöm a válaszokat