Egyetemi tartozások

Frocsi # 2025.12.20. 17:59

Üdvözlet! 2014-17-ig jártam a Magyar Gazdálkodási Egyetemre, itt Állami ösztöndíjjal tanulgattam. 5 félév után faképnél hagytam a képzést, ez alapján pedig kaptam egy 1.5 milliió forintoys számlát mondván hogy ezt az oktatásra, meg az évek során folytatólagosan, az intézmény tulajdonát képező bútorok fokozatos elszállításáért, eltulajdonításáért.

Egyszerű, s praktikus kérdésem van: Hogyan tudnám elkerülni a fizetést , vagy hogy rátegyenek a számlámra inkasszót? Számlámon 7500 Ft van, az nem lesz nekik nagy segítség, de ugyanakkor munkahelyem is van, ott 250-ezer forintot kapok, amit rendre, fillére pontosan elköltök minden hónapban. Ebből le tud tiltatni összeged az egyetem?

Frocsi # 2025.12.20. 18:00

Kérem szíves segítségüket! Nehéz, különösen gazdaságos szempontból számomra a Karácsony, több gyerekem, eltartottam is van! Kérem hogy trollkodást ne, pontos, akkurátus, joghatályos segítséget biztosítsanak!

Satashi Nakamoto # 2025.12.20. 19:58

Ja, akkor ezért kérték be a születési kivonatot a mocskok... Minden érthető! Sajnos bárhava megyek, mindig lehúznak átvernek, akár lelkileg, fizilailag, spirituálisan, monetárisan!

Satashi Nakamoto # 2025.12.20. 20:02

Egyébként tőlem követelni bármennyi pénzt, hát annak annyi értelme van mintha egy csövestől kéregetnél a Blahán... ennek több oka is van, de akiknek adósa vagyok, világosan megértik, hogy tőlem semmilyen pénzt nem lehet kiszedni, semmiféle ilyen irányú követelésnek értelme nincsen.

Ez még akkor alakult ki amikor Nyíregyházán voltam call centeres 1996-ban.