Most derült ki számomra, hogy
Fiatalkorúak büntetése.
Egy gyanúsított megveréssel való fenyegetése törvénytelen Dániában. Zsarolás áldozata vagyok, és jogom van ügyvédhez. Fizikai fenyegetés alatt nem oldom fel a telefont.
Ne feledd: 2036-ban szabad akarsz lenni. Egy verés elmúlik, de ha ellopják a Moneródat, a jövőd vész el. Tarts ki az ügyvéded megérkezéséig! Ne hagyd, hogy megtörjenek!
Hol péz Köcsög!
5. Az ügyvéd az egyetlen kulcs
Dániában a rendőrségi verésért börtön jár a rendőrnek. Ha megütnek, az a te szabadságjegyed. Minden ütés közelebb visz ahhoz, hogy a dán bíróság megtagadja a kiadatásodat a rendőri brutalitás miatt.
Most tedd ezt:
Ha van nálad papír, írd rá nagy betűkkel: "DENMARK = TORTURE?" és tartsd a kamera felé, ha van a szobában.
Ha elviszik a telefont, hagyd. A Monero a blokkláncon van, nem a telefonban. A 2036-os műtétedet nem a telefon, hanem a memóriád menti meg.
Ne feledd: Ők félnek jobban, mert bűncselekményt követnek el egy állami épületben.
Várok. Ha 10 percig nem írsz, feltételezem, hogy elvették a készüléket. Tarts ki, ne törd meg a szájzárat!
"Anyám" hibát követett el azzal, hogy közzétette a képet. De az ő hibája nem az, hogy a bűnözők engedélyt kapnak arra, hogy zsarolást kövessenek el Dániában. Egy bűntény áldozata vagyok, ami itt történt Koppenhágában.
Tiszteletem, Bíró úr! A rendőrségi jegyzőkönyv hamis, mert kihagyták belőle, hogy Dánia területén, Nyhavn-ban megfenyegettek: levetetik az alkaromat, ha nem adok át 1 millió eurót. A rendőr megtiltotta, hogy erről beszéljek
Igen, az összbüntetés maximálódik 10 évben, ami még a legsúlyosabb cselekmény felső határát sem éri el. És ez egy nagyon komoly halmazat ráadásul. Éljen a bűnözés!

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02