Kedves Válaszadó!
Az ügyben írok, hogy mi a helyzet akkor, ha a Provident egy olyan kölcsönszerződés kapcsán jár el velem szemben késedelmes ügyfélként, amely szerződést én soha nem láttam, nem én írtam alá, és a személyes okmányaim, munkáltatói igazolásom másolataihoz is egy előző kölcsönszerződésnek köszönhetően jutott hozzá az a személy, aki aláhamisította az aláírásomat a szerződésen.
Milyen jogi következményei lehetnek annak, ha én erre hivatkozva nem vagyok hajlandó a Providentnek fizetni?
Milyen jogi következményei lehetnek annak, ha ez ügyben feljelentem a Providentet a PSZÁF-nál?
Mennyiben érint ez engem? Mennyiben érinti a Providentet? Mennyiben a közokirat hamisítást, aláírás hamisítást elkövető feleket?
Mennyiben súlyosbítja konkrétan az én helyzetemet az, hogy tudok a kölcsönről, sőt, többször is egyeztettem már a Providenttel részletfizetés lehetőségéről annak ellenére, hogy nem kötöttem velük szerződést, és egy hamis szerződés alapján történt mindez? Tettem ezt azért, mert nem akartam / nem akarom bajba sodorni azt az illetőt, aki hitelt a nevemben felvette, ugyanis közeli hozzátartozóról van szó.
Köszönöm előre is a segítséget!