Üdvözlet!
Szeretnék segítséget kérni büntetőjogi ügyvédektől...
Leírom a történetet kicsit hosszu de muszály hogy tisztába legyetek vele.. arra lennék kíváncsi mit tegyek mire számíthatok.
Szóval szombat este én és unokatestvérem aki erősen ittas volt miskolcon egy buszmegálloba vártuk a többieket miközben unokatesóm (gabi) belekötött egy srácba (egy nyalást kért a fagyiból) persze a gyerek nem adott neki erre dulakodni kezdtek a srác elfutott gabi utánna.. én takarásba voltam de amikor észrevettem elindultam énis hogy szétszedjem őket!
Amikor odaértem láttam gabinak bevolt tőrve az orra és tiszta vér volt a keze.
Ekkor elöntött a harag és a közben elfutott fiu után eredtem kb másfél kilométeren keresztül (aki ismeri miskolcot annak ugy mondom hogy a tapolcai elágazásban található penny market-től az SZTK-ig) kergettem közben egy ismerősökkel teli kocsiba beszálltunk gabival és ugy folytattuk az üldözést.. amikor megláttuk 3an kipattantunk a kocsiból és utánna futottunk!
Én értem utól de akkor azt hittem egyedül mentem utánna és a térdemben azelőtt kezelt sérülés kiujult!
Miután a srác szembe fordult velem lekevertem neki egy fülest és én onnan odébb álltam.
De gabi is kiszállt a kocsiból és kegyetlenül összerugdosta a harmadik fiu (peti) pedig próbálta lerángatni róla! Miután sikerült otthagytuk és elsiettünk..
Ezek után a szemtanuk mentőt és rendőrt hívtak akik 10 percel később "elkaptak" minket és előállítottak.
Én késséges voltam nem tagadtam megbántam próbálltam ezt sugallni is mellesleg eddig semmi ügyem nem volt és 19 éves vagyok.
Gabi aki az unokatestvérem bevallotta hogy ő verte meg!
A többi "tanu" pedig azt vallotta hogy ő csak gabit látta rugdosni.
Kérem segítsetek hogy mire számíthatok mit tegyek és ha esetleg van miskolchoz közeli ügyvéd aki vállalna azt megköszönném!
Üdvözlettel R.Dániel