Banki hitelek

Kacsa1111 # 2011.08.05. 10:25

jaj ne, már megint kezdődik?:)

Kacsa11

Rexor # 2011.08.05. 10:27

Casablanca,

Azért ez nem teljesen így van:

1. A bank miért ne dobhatná piacra a lakást? Árverezés is van a világon.
  2. Az adósság csak az örökrész erejéig "örökölhető".
Csillagszem63 # 2011.08.05. 11:19

Sziasztok!
Kérem, világosítsatok fel, hogy az alábbi esetben kinek-mihez van joga???
A mai napon hazaérve, a szomszédom adott át egy telefonszámot, hogy sürgősen hívjam fel. Ki volt? Behajtó iroda....Nekik mihez van joguk? Ezelőtt, még kinyomozták a munkahelyem telefonszámát is, és munkaidőben ott erőszakoskodtak velem, amikor ügyfelekkel foglalkozom....
Köteles vagyok telefonon információt adni? Ráadásul a személyes adataimat kiadni? Nincs levél a mai világban?

Újabb kérdés!
A végrehajtó mit vihet el a lakásomból, ha mindenemet szinte úgy kaptuk, és tudom is bizonyítani???? Köteles vagyok beengedni?????

Bízom benn, hogy ismét többen válaszoltok!!! Nagyon szépen köszönöm!

végrehajtó1 # 2011.08.05. 11:27

Azért ez nem teljesen így van:

A bank miért ne dobhatná piacra a lakást? Árverezés is van a világon.

ja csak most ezzel semmire nem megy .50m2 -es lakás 3milláért sem kell el beköltözhetően.

Áll a piac.:(

végrehajtó1 # 2011.08.05. 11:28

Kedves Csillagszem63!

Ha hetente ujra és ujra megkérdezed akkor is csak ugyan azt a választ kapod.

ius latratus # 2011.08.05. 12:44

Csillagszem63

..." végrehajtó mit vihet el a lakásomból, ha mindenemet szinte úgy kaptuk, és tudom is bizonyítani???? Köteles vagyok beengedni?????"...

Ja, ha tudod bizonyítani, hogy "úgy kaptad", akkor az a tiéd, nem? Vigyázz a szavakkal...

Áááá, dehogy vagy köteles beengedni. Javaslom, hogy ne engedd be, aztán mikor értesítőt hagy, hogy legközelebb lakatossal jut be a házadba, akkor írd meg neki, hogy akkor sem!

Jóhogynemmá'!