Banki hitelek

Dr.Attika # 2011.08.08. 11:55

Mennyi az ilyenkor szokásos díjazás? Ennek ismeretében értékelhető a negyede, ötöde ügyvédi munkadíj.

Csillagszem63 # 2011.08.08. 12:03

Sziasztok!

Legyetek szívesek segíteni!
A DunaCorp Faktorház Zrt. mi jogon keresgél a városban, ahol élek, s tudakozódik utánam? Ehhez van joguk? Mellette fenyegetőzik a végrehajtással. A végrehajtásnak mi a hivatalos menete? Nekem van egy hitelem...Nem tudom fizetni...átadják "ennek a cégnek", és utána mi jön???
Nekem is van egy végrehajtásom folyamatban kb. több, mint 1 éve, s még nincs belőle semmi. Itt pedig az enyém lenne a pénz..

Kérlek Bennetek mielőbb válaszoljatok, ha időtök engedi!!! Nagyon szépen köszönöm...

Csillagszem63 # 2011.08.08. 12:49

Sziasztok!
Azt még hozzá kell tennem, hogy telefonon informálódtak!!! Mit tehetek???
Köszi!

végrehajtó1 # 2011.08.08. 12:59

Minden kérdező ezt kérdezi.olvass vissza és ha nem tiszta valami akkor kérdezz.:)

Dr.Attika # 2011.08.08. 13:00

Kedves "Csillagszem63"!
Ez egy faktoráló cég ( nem himihumi követeléskezelő) legalábbis a PSZÁF-tól erre van engedélye. Valószínűleg valamelyik önnek hitelező cég eladta neki a tartozást. ( nem engedményezett). A neten elérheti a honlapjukat. A honlapon van egy panaszbejelentő rész. Azt kitöltve, elektronikusan küldje el. Azt nyomtassa ki. Vélhetőleg arra választ fog kapni és abból kiderül, hogy milyen tartozását faktorálták.