Mennyi az ilyenkor szokásos díjazás? Ennek ismeretében értékelhető a negyede, ötöde ügyvédi munkadíj.
Banki hitelek
Sziasztok!
Legyetek szívesek segíteni!
A DunaCorp Faktorház Zrt. mi jogon keresgél a városban, ahol élek, s tudakozódik utánam? Ehhez van joguk? Mellette fenyegetőzik a végrehajtással. A végrehajtásnak mi a hivatalos menete? Nekem van egy hitelem...Nem tudom fizetni...átadják "ennek a cégnek", és utána mi jön???
Nekem is van egy végrehajtásom folyamatban kb. több, mint 1 éve, s még nincs belőle semmi. Itt pedig az enyém lenne a pénz..
Kérlek Bennetek mielőbb válaszoljatok, ha időtök engedi!!! Nagyon szépen köszönöm...
Sziasztok!
Azt még hozzá kell tennem, hogy telefonon informálódtak!!! Mit tehetek???
Köszi!
Minden kérdező ezt kérdezi.olvass vissza és ha nem tiszta valami akkor kérdezz.:)
Kedves "Csillagszem63"!
Ez egy faktoráló cég ( nem himihumi követeléskezelő) legalábbis a PSZÁF-tól erre van engedélye. Valószínűleg valamelyik önnek hitelező cég eladta neki a tartozást. ( nem engedményezett). A neten elérheti a honlapjukat. A honlapon van egy panaszbejelentő rész. Azt kitöltve, elektronikusan küldje el. Azt nyomtassa ki. Vélhetőleg arra választ fog kapni és abból kiderül, hogy milyen tartozását faktorálták.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02