- 1/2 részre van bejegyezve.A hölgy szakításunk után elment prostituáltnak és a futtatója 2010 -ben elkezdett fenyegetni,hogy vegyem meg az ingatlan másik részét.Aminek én eleget tettem 1,5 m ért megvettem,de a bank nem engedi ki a hölgyet a hitelből amíg én nem hozok másik kezest.!Így a tulajdoni lapon még mindig 1/2--1/2 részre vagyunk bejegyezve.A hölgy azóta elhagyta Magyarországot és fogalmam sincs hol van!!!Én fizetem a hitelt mióta megvan és már 5,5 m-óm ráment.Eladni nem tudom így és ahhoz,hogy nevemre kerüljön kb 1 év tárgyalás és sok pénz+1 kezes ami nincs!!4 ügyvédnél is jártam abból 2-tő azt tanácsolta ,hogy ne fizessem.Nem lakok Magyarországon és külföldi állampolgár vagyok és nem is költözök vissza soha!De uniós országban élek.Na most mit tegyek?1 életen át menekülni a bank elől és még a gyerekem is örökölheti a tartozásom.Előre köszönöm a válaszát.
Banki hitelek
Tisztelt Fórum!
Kérdésem a következő lenne: 2008.decemberében felvettünk 6M Ft szabad felhasználású CHF alapú hitelt, melynek fedezete a lakásom, amit a bank akkor 8M Ft-ban értékelt fel. A hitel nem az én nevemen van, én csak a fedezetet adtam. A kérdésem az lenne, hogy amennyiben bedől a hitelünk és elvesztem a lakást tőlem ezen felül követelhet e bármit is a bank. Eladni biztosan nem tudják 8M-ért és a felvett 6M is jelenleg majdnem 10 már ugye, vagyis mindenképpen marad különbözet. Ez onnantól az adóst terheli?
Válaszukat előre is köszönöm.
Kedves Fórum!
A segítségüket szeretném kérni, hogy mit tudok tenni az ügyembe..
2001-ben vettem fel a nevembe hitelt, amit nem a saját célra, hanem "kényszerítettek". Mindegy, ebbe most nem folynék bele..400 ezer Ft az a hitel amit igényeltem és a napokban a végrehajtó megtalált és közel 2 M Ft-ot követel. Nagyon bonyult most leírnom, hogy miért kellett felvennem a hitelt, de ebből én egy fillért nem használtam fel, mert ahogy említettem kényszerítettek és megfenyegettek és a családomat is..
Nagy nehezen sikerült megszabadulnom az illetőtől és örültem hogy nem talál meg és nem fenyeget tovább..
A BANK felé szeretném rendezni az összeget amit felvettem és szeretnék megegyezni hogy 3 év alatt fizessem ki az összeget, de természetesen nem a 2 M Ft-ot, hanem maximum
800 ezer Ft.ot..A fizetésem nettó 60 ezer Ft- A végrehajtó a zárolta a számlámat, arra megy a fizum ami 60 ezer Ft. A Bíróságnak holnap írok, hogy függesszék fel és szeretnék a bankkal megállapodni..Mit javasolnak, mit tegyek? Kérném a segítségüket! Sajnos ügyvédet nem tudok fogadni a mostani helyzetem miatt..Várom válaszukat. Köszönettel.
Segítséget szeretnék kérni! Digivel kötettem szerz?dést 2004.11. 01 hónaptól. 2005-ben lemondtam a szolgáltatást telefonon és e-mailen is! Ahová k
Kérd postán a fizudat.
Kedved fórumozók!
Tanácsra lenne szükégem.
Jelzág hitelemet a múlt évben nehékesen fizettem, elmaradásom keletkezett.
A bankom kértem könyítsenek a feltételeken, de a könnyítés 110%-ot kell fizesek minden hónapban hogy utolérjem magam.
Ezt még így sem tudom megtenni, hogy valamelyest javult az anyagi helyzetünk, mert időközben több apró hitelt kényzerültem felvenni.
Szerettem volna a hiteleim kiváltani, de a bankom nem hitelezz többé az országban (szép csendben kivonúl).
Más bank pedig nem áll velem szóba mivel 30 napnál nagyobb az elmaradásom.
Mi tévő lehetnék?
Ha a személyi kölcsöneim nem fizetem azt mondják fel, és tiltanak a fizuból, ha a jelzálogot felmondják a szerződést.
Szerintetek, hogy legyek elég bölcs, addig mig el tudom adni a házat?
Segítséget szeretnék kérni,van egy Erste bankos hitelkártya tartozásom ami már a Dunacorpnál van.Tavaly sikerült megegyezni,hogy havonta fizetem,mondani se kell a hölgy goromba stílusáról ahogy beszélt vele ha nem fizetem be jönnek és lefoglalnak mindent.Múlthónapban felhívott a jogászuk,hogy nem elég a havi 10ezer ft,vagy egy összegben kifizetem vagy 35ezrével.Nem tudok fizetni 35ezer ft-ot,kaptam egy sms-t,mert nem tudtak ma utolérni,hogy a végrehajtást nem akadályxozza,hogy nem veszem fel a telefont és,hogy hatósági kisérettel fognak kiérkezni holnap legyek itthon 12-15óra között.Ehez van joguk?Ők behajtó cég vagy végrehajtó is?Végrehajtási papírt közjegyzőtől nem kaptam.Ebben a hónapban fizetek be nekik de nem lesz elég,mert 35ezret nem tudok.
Aki kapcsolatbam áll velük kérem írjon,hogy jöhetnek vagy csak fenyegetőznek
Köszönöm
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02