Lehet homályos de ez a PROVIDENT! Még egy minap egy ügyintézőjük is bevallotta hogy hát igen sajnos régen elég csúfosan adták ezt elő de ma már minden ok. Amivel tudom bizonyítani hogy fizettem azok fénymásolt providentes papír fecnik amikkel a bíróság majd jól körbe röhög ugyan is ilyet bárki csinál otthon. A könyvet azért nem használta a Kolompár úr mert akkor el kellett volna neki is számolni a cége felé. Így azt mondogatta hogy nem talált meg vagy nem fizettem. Én futkostam utána hogy fizessek majd nem volt sehol senki. Az egyik társát egy hölgyet egyébként sikkasztásért lecsukták, mert lenyúlt több heti bevételt. És az ügyfelektől mai napig várják azt a pénzt is. Kokány egy banda... Én fizettem rendesen de ami már folyt itt hát az durva. Fenyegetnek meg csalnak? Jah és még én vagyok a hülye? Érdekes tudtommal nem én vagyok az egyedüli érintett ebbe. Az ügyvédem mesélte nem egy pert meg nyertek. Ami még jó hogy a Rendőrségen nem csak az én feljelentésemet nyomozzák... 5 éve mondom nekik hogy ami valós tartozás az bármikor kifizetem. De azért mert lenyultak 3 havi pénzt és engem a provident meg is hurcolt szép kamatokkal azt én ki nem fizetem. Majd ők megoldják a kolompár meg maguk közt. Nem hiszem hogy nálam a nem fizetés látszik. Csak nem mindegy hogy 40e vagy 300e....
Provident

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Címkék
adatvédelem
adózás
alapjogok
Alkotmánybíróság
alkotmányjog
bíróság
büntetés-végrehajtás