Sweeny!
Nem is az hogy szép történet.. meg hogy kifizethettem volna? Mit? Azt amit lenyúlt a manusz? Szerinted miért rúgták ki? Rendőrségi nyomozás megy az ügyemben mert fel jelentettem, és kiderült elég sok minden. Csak a mi városunkban 2 fő ellen már volt eljárás sikkasztás vádjával. Amit befizettem nyoma sincs. Mint mondtam kaptam ilyen házilag nyomtatott átvételi cetliket hogy fizettem. A Rendőrég lefoglalta mivel szintén közokirat hamisítással vádolják a kisebségi bácsit. Közbe a Provident hívogat hogy fizetgessek. De mit? mennyit? kérdeztem tőlük hogy mire fel? Vagy mégis? Nevetséges. Nincs meg a Providentnél az a könyv se. Semmije nincs senkinek. Már röhej! Na mindegy majd a nyomozás kideríti, az már tuti hogy a pénzem lenyulták ezt mondták bent is hogy simán nyert ügy. Csak a Provident hogy áll ehhez nem tudom. Mondtam nekik hogy amit én gondolok kb mennyi lehet még a VALÓS tartozás azt nagyon szivesen rendezem már ma. De zsiványkodnak hogy az nem jó havi 10e rel törlesszem míg nem lesz valami. Hogyne! majd a birósági ügy mondjuk húzodik én meg mire észbe kapok meg vége az ügynek kifizettem az állítólagos 200.000 ft-ot. Huncut kis majmok az biztos. Én mondtam hogy max a valós tartozás ami nem az én hibámból nem lett fizetve, az max 40e azt ki is fizetem. Kamatot mi alapján tesz rá mikor itt tart az ügy és eljárás van 2 fő ellen is. Agybetegek ezek azt megmondom, meg nem beszélve hogy mindenféle suttyó dolgozhat náluk, aztán csak a pénzszagot lesik. Nem engedik hogy a valós pénzt kifizessem akkor nyaljanak sót. Majd eljátszunk itt évekig.