Provident

Silenthill # 2012.07.13. 08:10

Hello mindenkinek!
Egy pici segítségre volna szükségem. 2011.12.01-én kölcsönt kértünk a providentől,250 ezerre lett volna szükségünk amit a férjem fizuja alapján,elviekben meg is kaptunk,de az üzletkötő megjelenésével kissé változott a terv,csak 120ezer.-ft kaptunk, mert úgy mond ennyi volt nála és,amúgy sem kaphatnánk többet.Abban a helyzetben voltunk amikor ez is egy nagy segítség volt, nem számoltunk rögtön utána,a hölgy azt mondta "ennyi hónapra,csak ennyi" a többi vicces megjegyzéseket hagyjuk is..A lényeg,hogy a férjem elvszítette a munkáját februárban,45000ft hátrálékunk lett+ heti törlesztő,azóta megbeszéltük a díjbeszedővel,hogy fizetünk heti 4000.-ft helyett 6-10ezret,ha tudunk,h törlesztődjön ez a nagy butaság,viszont a provident felszólító leveleket küld,ma is kaptam egyet,h ezt 45ezer ft azonnal fizessem be..Szeretném is ,de úgy,h én 8hónapos terhes vagyok,és a férjem csak néha besegítőként dolgozik nem tudom.Ilyenkor mit lehet tenni?Van egy régi hiteles autónk,azt is alig tudjuk fizetni,arra rá terhelhetik?Az autóra szükségem van,vidéken lakom,veszélyes terhesként tartózkodom itthon..
Seítségeteket előre is köszönöm.
Egy aggódó kismama.