Családtámogatási rendszer az EU-ban


Legislator # 2004.09.20. 14:06

Szívesen:))).


Sunshine after the rain.

K.V.B. # 2004.09.06. 06:53

Kedves Legislator!
Nagyon köszönöm a segítséget.
Üdv: K.V.B.

Legislator # 2004.09.05. 17:58

Kedves K.V.B.!
Ha megvan a keresett könyv a rövid listában, jelöld ki a címét egy kattintással. Ha ez megvan, kattints a hosszú megjelenítéssel (felcsavart papírusztekercset tartalmazó ikon). Itt a lelőhely-gombra kattintva a lelőhely funkciónál a státusz gombot kell megnyomni, és a jelzetet, valamint a kölcsönözhetőséget is mutatja. A könyvtár(ak) megnevezése a lelőhely gomb után is leolvaható már.


Sunshine after the rain.

K.V.B. # 2004.09.01. 07:11

Kedves Legislator!
Nagyon köszönöm a gyors választ, már többször is kerestem az általad ajánlott oldalon, és nagyon nagy segítséget jelentett.
Csak arra nem tudtam még rájönni, hogy hol lehet kicsalogatni a rendszerből, melyik könyvtárban taláható az adott kötetből példány.
Meg tudnád mondani?
Előre is köszönöm: K.V.B.

Legislator # 2004.08.16. 10:17

Egy nagyon hasznos magyar kereső: www.mokka.hu-igen megbízható. Javaslom, hogy az egyszerű keresést használd. Vannak az egyes könyvekről példányinformációk is (melyik könyvtárban található stb.)


Sunshine after the rain.

K.V.B. # 2004.08.16. 10:00

"A gyermekes családok állami támogatása"
címmel írandó szakdolgozatomhoz olyan szakirodalmat keresek, amely az EU tagországok családtámogatási rendszerét dolgozza fel.
Egyet találtam, dr.Molnár Margit: "Az Európai Közösség szociális jogalkotása" címmel, egy pécsi könyv, lehet, hogy egyetemi jegyzet, de sajnos 1996-os kiadású, és ilyen régi forrást nem szívesen tennék be a szakdolgozatomba.
Derill javasolta, hogy forduljak a T. Fórumozókhoz, hátha tudnak valamit ajánlani, ami frissebb. Ez a könyv nagyon tetszett, ha esetleg van frissebb kiadása, és megmondjátok, hol lehet elérni, nagyon megköszönöm. És persze egyéb források is érdekelnek.
Előre is köszönöm!

Üdv: K.V.B.