Szívesen:))).
Sunshine after the rain.
Szívesen:))).
Sunshine after the rain.
Kedves Legislator!
Nagyon köszönöm a segítséget.
Üdv: K.V.B.
Kedves K.V.B.!
Ha megvan a keresett könyv a rövid listában, jelöld ki a címét egy kattintással. Ha ez megvan, kattints a hosszú megjelenítéssel (felcsavart papírusztekercset tartalmazó ikon). Itt a lelőhely-gombra kattintva a lelőhely funkciónál a státusz gombot kell megnyomni, és a jelzetet, valamint a kölcsönözhetőséget is mutatja. A könyvtár(ak) megnevezése a lelőhely gomb után is leolvaható már.
Sunshine after the rain.
Kedves Legislator!
Nagyon köszönöm a gyors választ, már többször is kerestem az általad ajánlott oldalon, és nagyon nagy segítséget jelentett.
Csak arra nem tudtam még rájönni, hogy hol lehet kicsalogatni a rendszerből, melyik könyvtárban taláható az adott kötetből példány.
Meg tudnád mondani?
Előre is köszönöm: K.V.B.
Egy nagyon hasznos magyar kereső: www.mokka.hu-igen megbízható. Javaslom, hogy az egyszerű keresést használd. Vannak az egyes könyvekről példányinformációk is (melyik könyvtárban található stb.)
Sunshine after the rain.
"A gyermekes családok állami támogatása"
címmel írandó szakdolgozatomhoz olyan szakirodalmat keresek, amely az EU tagországok családtámogatási rendszerét dolgozza fel.
Egyet találtam, dr.Molnár Margit: "Az Európai Közösség szociális jogalkotása" címmel, egy pécsi könyv, lehet, hogy egyetemi jegyzet, de sajnos 1996-os kiadású, és ilyen régi forrást nem szívesen tennék be a szakdolgozatomba.
Derill javasolta, hogy forduljak a T. Fórumozókhoz, hátha tudnak valamit ajánlani, ami frissebb. Ez a könyv nagyon tetszett, ha esetleg van frissebb kiadása, és megmondjátok, hol lehet elérni, nagyon megköszönöm. És persze egyéb források is érdekelnek.
Előre is köszönöm!
Üdv: K.V.B.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02