Praktikus tanácsok válófélben lévőknek


derill # 2005.03.03. 13:41

A minap olvastam egy könyvet: Dr. Grád András: Félrelépők kézikönyve a cime.

Javaslom mindenkinek olvasásra, akinek gond van a házasságával, vagy élettársi kapcsolatával, illetfe olyanoknak, akik ügyvédként családjogi ügyekkel foglalkoznak.

A könyv elején a házasságok megromlására vezető okok vannak felsorolva, példákkal illusztrálni. A második fele arról szól, hogy mit ne tegyünk a biróság előtt, miért nem érdemes ellenszakértőt kérni, illetve hogyan kell a vagyont megosztani, hogyan kell egy keresetlevelet megirni, mit vesz a biróság figyelembe gyermekelhelyezésnél.

Az irója 10 évig volt családjogi biró, igy igen nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren, a könyvet pedig igen jó humorral, közérthetően fogalmazta meg. Számomra is hasznos olvasmány volt.

Az ügyvédek tudják a legjobban, hány alkalommal kerülnek a biróság előtt kellemetlen helyzetbe ügyfelük tájékozatlansága, elszólásai és hasonló ezzel kapcsolatos okok miatt. Ez a könyv felkészíti az ügyfeleket arra, hogy mit ne tegyenek a biróságon és segit megértetni velük az eljárás illetve a válóper lényegét.

Megrendelhető a http://www.uhu.hu/ind.jsp?… weblapon.



Az URL javítva. Sz.K.


dr. Regász Mária Ügyvédi Iroda
dr. Regász Mária
ügyvéd
1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.
06-30-381-8350
derill@t-online.hu