Kérdésem az, hogy beidéztek minket a rendőrségre egy koccanási ügy miatt. Az ügy augusztus óta tart, de nem tudják kitalálni, hogy ki a felelős. A helyzet röviden a következő. VÉGIG A SAJÁT SÁVUNKBAN haladva a szembejövő áttért a mi sávunkba, mert az ő sávjához közel egy szupermarket parkolója található, ahova úgy parkolnak, hogy az autók hátulja rendszerint kilóg.
Valószínű, hogy a nő ezért tért át a mi sávunkba, aminek eredménye: neki csak egy tükör, nekünk egy bal ajtó tükrüstül. Nyilván a helyes dolog az lenne, ha az abban a sávban haladók ahol a parkoló autók állnak (helytelenül!!!) nem indulnának el, ha látják, hogy szemből jönnek.
Szerintem az ügyben nem mi voltunk a hibásak, mégsem képesek eldönteni...
Ön mit gondol????
A másik kérdésem: engem is behívtak tanunak, mert a kocsiban ültem én is, de akivel ütköztünk végig azzal jött, hogy az én véleményem nem fog számítani, mert a menyasszonya vagyok annak aki vezette, tehát emiatt én úgyis biztos csak védeném, és itt említett is valamilyen szakszót, hogy mi is az, ami miatt én úgysem számítok az ügyben, mint tanu.
Még egy kérdés: fényképek elég bizonyító erejűek??? Ugyanis lefotóztuk a máskor is káosz állapotú parkolót a kilógó autókkal, a másik sávban átjövő kocsikkal együtt...
Válaszát előre is nagyon köszönöm!