Kedves Szakértők, Hozzáértők!
A következőben kérném a segítségeteket.
Rendeltem egy 140X200cm-es franciaágyat a nyíregyházi www.nonstopbutor.hu - ról Budapestre.
Minden extrával 133.833Ft volt + 17.000Ft. \\\"jatt\\\", hogy az elsőről levigyék a régi ágyat. (csak le, nem el és a 17k-ról nincs számla, csak a pontosság kedvéért leírtam)
Sajnos az ágy kicsinek bizonyult és szerettük volna kicserélni egy 160X200cm-esre.
A két méret közötti árkülönbség mindössze 3.500Ft lenne. Természetesen mivel hibáztam, nyilván fizettem volna a további költségeket, szállítási, le-felhozás, de ezt a levelet kaptam:
\\\"A kért csere megoldható, de sajnos nem ma és nem is holnap. Országosan szállítunk és nem járunk minden héten arra. A terméket csak hibátlan, tiszta állapotban tudjuk visszavenni. Telefonon fogjuk értesíteni a csere időpontjáról. A cserének az alábbi költségei lennének:
Termék csere díja: 20.000 Ft.
A régi és az új ágy ár különbözete: 3.500 Ft.
Új ágy házhozszállítás díja: 9.928 Ft
Új ágy házba szállítás díja: 6.000 Ft
Régi ágy házhozszállítás díja: 9.928 Ft
Régi ágy házba szállítás díja: 6.000 Ft
Összesen fizetendő: 55.356 Ft.
Legyen szíves visszajelezni, hogy ez így megfelel Önnek!\\\"
Hajlandó lennék kifizetni 35.356Ft-ot, tehát TIZSZERESÉT a két ágy közötti különbözetnek, de a 20.000Ft.-ot nem érzem jogosnak a semmiért. Beszéltem az ügyfélszolgálattal kétszer is, de állítólag a főnök(ség) elutasította a kérésemet.
Még 14 napon belül vagyok és elállhatnék, de közölték, hogy ők nem visznek el semmit, csak saját költségre küldhetem vissza, ami magán fuvarozónál drága, a hivatalosaknál nem tudom ki vállal, ilyen szállítást és mennyiért... (DHL, UPS, GLS, Posta, stb.)
Abban kérném a segítségeteket, hogy mit tehetek, tehetek-e valamit, vagy ti mit csinálnátok?
Hozzáteszem a "hibámért" 10X-es árat fizetnék, de a 20ezer Ft. szerintem nem korrekt és úgy állok anyagilag, hogy nekem ez a pénz is sokat számít.
Köszönöm, hogy elolvastad!