Szexuális szolgáltatás

Niki2025 # 2025.10.04. 16:52

Szomorú örökös
:-D Most nagyon nevetek :-DDD
Elköszönök mára, sziasztok

drbjozsef # 2025.10.04. 16:52

A szabályos, üzletszerű tevékenység egyik feltétele, hogy a felek a szolgáltatásban, és annak árában is annak igénybevétele előtt állapodnak meg, nem utána, akár szóban is persze.
Ha vita van, akkor írott szerződés nélkül ez jogilag nyilván semmire se fog vezetni, de elég nyilvánvaló, hogy itt nem erről van szó.

Szóval vagy kiverik belőle (mármint a pénzt, kérem nem félreérteni), vagy hagyják a fenébe. Nem kereset írásával fognak bíbelődni...

Szomorú örökös # 2025.10.04. 16:48

Niki2025

Hátha egyéb üzleti tevékenységre van a szolgáltatónak engedélye, és ez beletartozhat, akkor a számlát már állítsa ki a konkrét szolgáltatásra. :-DD Mivel nem lett készpénzben rendezve, átutalással, fizetési határidővel.
Sőt, én ragaszkodnék előtte egy mindkét fél által aláírt szerződéshez is! :-D :-D :-D

Niki2025 # 2025.10.04. 16:39

Szomorú örökös
Hátha egyéb üzleti tevékenységre van a szolgáltatónak engedélye, és ez beletartozhat, akkor a számlát már állítsa ki a konkrét szolgáltatásra. :-DD Mivel nem lett készpénzben rendezve, átutalással, fizetési határidővel. És kérem, kérem, hogy ezt a számlát én is láthassam :-DDDDD
Viccelek, szombat este van :-D

Szomorú örökös # 2025.10.04. 16:28

Niki2025

amúgy meg miről is lenne ugyebár számla
Ma már a prostitúciót is lehet szabályosan, üzletszerű keretek között, a keresetet leadózva végezni, én úgy tudom. 1999 óta legálisan végezhető, 2007-től pedig vállalkozás is indítható ezen tevékenységre. Hogy miről állítják ki ez esetben a számlát? Arra sajna nincs ötletem, de tuti megvan a megfelelő tevékenység. Ha jól tudom, egyéb üzleti tevékenység" címen végezhető szabályosan.

Niki2025 # 2025.10.04. 16:02

OlléLászló
Milyen uzsorakölcsönről beszélsz? Hol van itt a kölcsön?? Egy ki nem fizetett szolgáltatásról beszélünk, ez nem kölcsön.
De gondolom , a szolgáltatásról nincs hivatalos megrendelés, amiben a megrendelő vállalja az összeg fizetését, és ahogy Szomorű örökös említette, számla sem lett kiállítva. ( amúgy meg miről is lenne ugyebár számla.. )
Nyugodtan tereljék csak jogi útra, mehet bátran ez a válasz. Nyilván nem fog megtörténni, a fentiek miatt sem.
Na meg persze azért sem, mert bűncselekményt követett el a " szolgáltató" IS ebben az esetben !

Szomorú örökös # 2025.10.04. 13:21

OlléLászló

majd ezek után közölte a prartner, hogy 15.000.- lesz az együttlét
Számlát állított ki róla neki? Ha nem, akkor vajon mi alapján követel bármit is? :-O

OlléLászló # 2025.10.04. 11:16

Uzsorakölcsönrr gondoltam mivel a srác csak egy részét fizette ki.

drbjozsef # 2025.10.04. 11:01

Mire számíthat? Sima csalás, vagy alvilág?
Ennyi alapján? Bármire, és annak az ellenkezőjére. Is.

Ez ugye nem uzsoratéma?
Definiáld nekünk előbb az "uzsoratéma" fogalmat.

OlléLászló # 2025.10.04. 09:34

Annyiban javítanám az előzőt, hogy ha nem fizet, jogi útra terelik. Ez ugye nem uzsoratéma?

OlléLászló # 2025.10.04. 09:26

TF!

Ismerősöm járt úgy hogy ő maga szexuálisan meleg, és hírdetést adott fel hogy partnert keres alkalmira vagy állandóra. Pénzről nincs szó a történetben, csak élvezetről. Jelentkezett is egy férfi partnernek, akivel eltöltött fél órát, majd ezek után közölte a prartner, hogy 15.000.- lesz az együttlét. Előre erről az ismerősöm tájékoztatást nem kapott. kifizetett 5.000.- ami nála volt de a „szolgáltató férfi” közölte hogy ez kevés, mindegy, bemegy az irodába és meglátjuk. Az ismerősöm próbálkozott átutalással, de a „cég” szerint az nem lehetséges! Még aznap este kapott egy telefont a „cégtől” , hogy ha fizet, akkor jogi útra terelik. Ő közölte, mehet a jogi út!
Mire számíthat? Sima csalás, vagy alvilág?
Köszönettel!