ja hát igen. csak azt nem értem, hogy oda nem kell megadni valami létező címet?
tudod mi a vicc? a cégjegyzékből kikerestem az illető Kft-it, elméletileg van bejegyezve hozzájuk bp-i cím, de aztán felhívtam őket, és még csak nem is hallottak az illetőtől.
Miközben több ügyvéddel is kapcsolatban vagyok, akik olyan cégeket képviselnek, akik szintén kergetik az illetőt, és még amikor volt címe, FMH-t adtak be ellene, de aztán mindtől azt hallom, hogy teljesen tehetetlenek, de a többség a hosszadalmas jogi procedúrára hivatkozva inkább hanyagolja az ügyet és benyeli a veszteséget. Ilyen háttérmunkával egy "sima" személyt már rég lecsuktak volna, hát akár tanúk kb 50-en, akár igen konkrét bizonyítékok rendelkezésre állnak, na de ez magyarország ugye :( És akkor mindenki csak áll karjait széttárva, h hát ők ezt nem értik, de tehetetlenek. Nos a gond meg az h én értem, mert én meg az illető személyi hátterét ismerem nagyon jól, de attól még én is tehetetlen vagyok.
Én vagyok a barom, h nem hallgattam már a legelején a nyomozóra, aki abszolút fair volt egyébként (ritka kivétel), és megírogatta a dolgait, de aztán „"nézze, ezt most csak így jegyzőkönyvön kívül mondom magának, megcsináljuk persze, de én se tudok nagyon mit tenni, ha az ügyészség mindenben leállít. megmondom őszintén h ennek jogi úton semmi eredménye nem lesz”".
hmmm, és hát akkor még én barom ellene voltam az olyan megoldásoknak, h el kell kapni és agyonverni, aztán egyre jobban látom, h pedig ezzel kellett volna kezdeni, hiszen a jogi út valóban járhatatlan.