Átvert a könyvelő.Mit tehetek?

Kert # 2016.01.20. 09:03

Segítséget szeretnék kérni az ügyben,hogy hogyan tehetnék lépéseket az ügyben ,hogy 6 hónappal ezelőtt megegyeztem egy könyvelővel az ügyeim intézésében ő elvállalta.Teszem hozzá a 4.könyvelő volt ,egyéb szálláshely szolgáltatás ügyben.
Soha nem jött amikor igérte, nem küldte ,amit kellett illetve többszöri könyörgésre meg hivogatsra igen,de erről is kiderült miután elegem lett belőle és felkerestem egy másik könyvelő irodát hogy be sem küldött semmilyen bevallást ,amit havonta kellett volna ,rég be kellett volna fizetnem egy csomó mindent,és teljesen hülyére vett .Sajnos szerződést nem írtunk mert sosem ért rá.
Én reménykedtem ,hogy jó ha nyaggatni kell is de az a egy-két papir be van küldve.Mert a vállakozás beindult és szerettem volna ha rendeződik minél hamarabb, mert már felültetett illetve hitegetett a többi könyvelő is.hamarabb kellett volna kilépnem ebből most már tudom.
Csak emailekkel tudom bizonyítani hogy volt ügymenet.Soha nem arra válaszolt szinte amit kérdeztem és nem küldte amit kértem.Össze vissza hazudott, még akkor is amikor megmondtam hogy hagyja abba a kertelést mert átnézettem szakemberrel az ügyemet és nincs beküldve semmi a nevem alatt ,illetve amiket küldött arról kiderült hogy semmit nem ér.Azok csak a kitöltött nyomtatványok, és nem navos visszaigazolások.

Azon kívül hogyan roppant megviselt a herce hurca ,hogy nem mondta ki, hogy mit tett és nem válaszolt egyik kérdésemre sem ,illetve közben kiderült h állítólag kiadata egy harmadik személynek a munka egy részét.Átvert és becsapott és megkárosított.Nem tudom mire számíthatok most ,de minden káromat vele akarom megfizetettni.Remélem, hogy helyrehozható amit tett,de mindenképpen panaszt szeretnék tenni ellene azt akarom hogy feleljen a tetteiért.

Hol lehet panaszt tenni? Mit tehetek ez ügyben?