Azért nézz utána az SZMSZ-ben, meg kérdezz utána, mert el tudom azt is képzelni, hogy az éves költségvetés elfogadásakor, abban benne volt az is, hogy idéntől spóroltok a banki költségekkel is, ezért ilyen és ilyen módokon fizethető a közös költség. Szóval az "apró betűkben" is lehet akár.
Én mondjuk azt tenném a helyedben, hogy elmennék a közös képviselőhöz, és kérnék tőle sárga csekket, személyesen. Ha nem ad, akkor mondd meg neki, hogy két választása van : vagy megmutatja most a határozatok könyvében azt a közgyűlési döntést, ami szerint ebben a társasházban úgy döntöttetek, hogy sárga csekken nem lehet fizetni a közös költséget, vagy ha ilyet nem mutat, akkor mostantól nem fizeted be a közös költséget mindaddig, amíg meg nem érkezik számodra a sárga csekk.
(Mondjuk a személyes véleményem az, hogy nem értem minek ragaszkodsz ehhez a hülyeséghez, sok minden nem működik itt a 21. században, aminek kellene (mondjuk oktatás, egészségügy, MÁV, etc), de speciel a csekk nélküli életnek és a magyar posta beszántásának és sóval behintésének már meg kellett volna történnie. De te tudod, közöm nincs hozzá.)