Üdvözlet Mindenkinek!
Egy elég nevetséges történetem van, de nagyon érdekel, kinek van igaza.
A párommal Pécsett a kertvárosi övezetben sétáltunk a panellakások között 21:10-kor. Észrevettünk egy sünt, és mivel mind a ketten állatbarátok vagyunk, elkezdtük figyelni, persze csak messziről. A lényeg az, hogy egyszer csak az egyik földszinti erkélyen megjelent egy vadbarom. :) Elkezde osztani a mondanivalóját, hogy takarodjunk innen, mert ez magánterület és különben is dögöljünk meg :). Bement, és kihívta a rendőröket, akik 3 kört mentek a házak körül, látták hogy hihetetlenül veszélyes sündisznófigyelők vagyunk...(ilyennel kell szegényeknek foglalkozni) és továbbmentek.
Mivel mint mondtam szeretem az állatokat (az úriembert is ide sorolom) arrébb is mentünk, mert nem akartam ordibálni vele. A kérdésem az, hogy a panelházak tövében húzódó beton közlekedő és a mellette lévő kis zöld terület hova tartozik jogilag? Mert mondtam az úriembernek, hogy a zöld füves terület szerintem már közterület.
Hogy értse mindenki, a sorrend: panelház - kb 60 cm-es betoncsík - 4m füves terület - járda
Körbe kerítve nincs.
Ha valaki tudna mondani valami törvényt vagy valamit, annak örülnék, hátha megint az ő erkélye alatt bukkan fel a süni. :)
Ha nem akkor arrébb csalogatom egy almával :)
Üdvözlettel:
kecske