Steiner
„valamikor másfél évtizede rendkívül nehéz anyagi helyzetbe kerültem, és rossz döntéseim következtében elszálltam két hitelkártyával.....az egyik bank fizetési meghagyására ellentmondtam.....A bíróságról már csak a per megszűntetéséről, illetve annak jogerőre emelkedéséről kaptam értesítést.....A másik bank már eladta egy neves követeléskezelőnek.....jogi képviselő nélkül megnyertem a pert”
Ezek szerint jogos tartozással kapcsolatos fizetési meghagyásnak is képes voltál ellentmondani. Kérdés mit tettél volna, ha a bank benyújtja a bizonyítékait időben és megnyeri a pert? Lehet hogy akkor kétségtelenül fizetned kellett volna kamatostul, mivel abban az esetben a fizetésről szóló bírósági határozat emelkedett volna jogerőre. Valljuk be, hatalmas szerencséd volt, mi több, ez mindkét esetre igaz.
Az viszont ebből a szép és hosszú kommentből egyből lejött, hogy szeretsz packázni a hivatalos szervekkel, intézményekkel. Amely eseteket épeszű normális ember inkább elkerül. Egy biztos, nem lesz mindig ilyen szerencséd. Jó esetben a gyorshajtási közigazgatási bírsággal kapcsolatban sem várható, hogy így lesz, de próbálkozz csak nyugodtan. Halkan jegyzem meg, hogy már a fellebbezésnek is illetéke van, ingyen nem fog menni. Erre mondtam, hogy hajrá, csak így tovább, előre a Lenini úton! ;-)