Horvátországban baleset


sysy73 # 2005.08.17. 14:37

Augusztus elején Horvátországba indultunk nyaralni. De már az első napot kórházba töltöttük.
Át akartunk menni az út másik oldalára , autót nem láttunk, így elindultunk, átértünk a felezővonalon is , amikor egy nagy csattanás történt , belénk rohant egy autós, az autó hátulját találta el , pördültünk , majd még két autóba belecsapódtunk.
A gyerekek megsérültek , persze mi is, de ez nem lényeg.
Stop táblánál megálltunk, kinéztünk , kicsit ki kellett gurulni, mert nem lehetett rendesen belátni a kereszteződést, ( tükör nem volt feltéve ) nem jött autó, így elindultunk, egyszercsak ott termett jó gyorsan egy autós . Az autónk totálkáros lett, meg még két autót is törtünk, ahogy pörögtünk.
Megnéztük a féknyomot, kb. 6 méternyi féknyom volt csak . Már régebben is hallottunk erről, hogy akik gyorsan jönnek direkt nem is fékeznek, hogy ne legyen féknyom, ne lehessen megállapítani, hogy milyen gyorsan jött .
A Horvát rendőrség a férjemet hozta ki hibásnak. Mi szeretnénk bebizonyítani, hogy az autós nagyon gyorsan jött ( lenne rá tanú is, de nam akar tanúskodni ) szinte fékezés nélkül szállt belénk. Meg sem próbálta elkerülni a balesetet.
Van esélyünk az ügy megnyerésére ?

CSináltak alkohol tesztet is, de a srácnak kétszer kellett megfújnia, először kimutatta, hogy alkolt fogyasztott , majd utána mégis 0-ás eredményt írtak be.
Az autóshoz odajöttek a haverjai, látták, hogy a gyerekeket ott látják el a mentősök az út szélén , súlyos sérülésekkel, mégis oda sem jött, ott nevetgéltek csak :( Majd a haverjai a rendőrök előtt ott vagánykodtak qvaddal , kétkerekeztek.
Az egyik tanú, aki látta a balesetet azt mondta, hogy ez a srác mindíg 200-al száguldozik, de valamiért nem szeretne tanúskodni .

Várom a tanácsokat .

Köszönettel :

Sysy