Szerintem te nem díjnemfizetés miatt kaptál kerékbilincset, hanem szabálytalan parkolásért.
Főleg, hogy (legalábbis Budapesten) reggel 5:30kor sehol sincs díjfizetési kötelezettség.
Szerintem te nem díjnemfizetés miatt kaptál kerékbilincset, hanem szabálytalan parkolásért.
Főleg, hogy (legalábbis Budapesten) reggel 5:30kor sehol sincs díjfizetési kötelezettség.
Sziasztok!
Nekem csak egy kérdésem lenne, mert kaptam egy kerékbilincset, a járdán félig parkolva. Ma reggel 5.30-kor rakták rá, és a közterület felügyelő a jegyzőkönyvben rossz paragrafusokra hivatkozott, mert az autó alatt volt az álltaluk kijelölt parkolási zóna vége (folytonos fehér vonal, amely a járdával párhuzamos, és utánna ferdén az úttesten ért véget, biztosan tudjátok, hogy néz ki). Õ a 40§ (8) a. pontjára hivatkozik, és ezt a 18§ (1) j. pontjával indokolja meg. A §-ok elolvasása után kiderül, hogy ezek a hivatkozások ebben az esetben nem megfelelőek (szerintem), és azt szeretném megtudni, hogyha jogorvoslattal élek, akkor ezzel a tévesen felvett jegyzőkönyvel szemben nyerhetek-e? Vagy utólag ők hivatkozhatnak más §-ra, az őáltalukkal készitettel szemben?
Segítségeteket előre is köszönöm:
Üdv. Pityesz8
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02