A családsegitő központ azért családsegitő, mert nincs illetékességi területe, aki odafordul mert baja van, annak segitenek. Sajnálatos, ha ezt nálatok igy oldják meg, javaslom, keresd meg a vezetőjüket. Tartok tőle, hogy ez a gond azért volt, mert vegyitett családsegitő (a gyermekjóléti szolgálat is ott müködik, de végül is az is tartózkodási hely szerint illetékes) viszont a családgondozó agyában valami káosz van. Majd a főnöke felhomályositja.
A gyerekek nem számitanak mire értetted? Valamelyik topicban valamelyik kérdező kioktatott arról, hogy van valami gyermekrész de erről eddig kizárólag tőle hallottam, azt igérte küldi a joganyagot hozzá, azóta sem kaptam meg. A dologgal nem értek egyet, hiszen a gyermekrész öröklésjogi fogalom, itt pedig az apa még él. Nem köteles a gyerekeire hagyni a vagyonát, el is költheti akár, tehát senki nem kötelezheti arra, hogy életében végrendelkezzen, főleg nem arra, hogy ki is adja a leendő vagyont. Amire a kérdező hivatkozott elvileg valami BH, de akik a BH-kat hozzák, azok is emberek, ők is hozhatnak rossz döntést, még akkor is, ha kicsi az esélye, tehát nagyon megnézném én azt a BH-t. Viszont most nincs időm keresgetni, majd egy hónap mulva lesz.
dr. Regász Mária Ügyvédi Iroda
dr. Regász Mária
ügyvéd
1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.
06-30-381-8350
derill@t-online.hu