És amit alant kbs írt.
mit tehetek?segitsetek kérlek
Szerintem be kell vinni az okmányirodára a válást igazoló bírósági végzést, és egyszerűen kijelenkeztetni., eddig szívességi lakáshasználó volt, mostantól meg már nem.
Azt hogy a továbbiakban hová jelenti be magát az már az ő dolga/gondja.
Egyidejüleg közölni vele, hogy a cuccait 8 napon belül köteles elvinni., ha nem tenné, összpakoltok és valami fészerbe stb. tároljátok amig csak elviszi majd...
A kulcsokat cseréljétek le.
Nem sok köze van a bejelentett lakóhelynek a lakás használatához való joghoz.
Üdvözlet!
Édesanyámnak szeretnék segíteni abban, hogy, hogyan lehet kijelentkeztetni apámat az édesanyám házából.Már régen elváltak de visszafogadtuk "még gyerekek voltunk" mert megsajnáltuk.De később elköltöztünk és velünkjött.Ez még így rendben is volt.Azután anyám tutta nélkül bejelenkezett az új lakcímünkre.Azt hazudta a polgármesteri hivatalban, hogy ök házasok. Így sajnos már nem lehet elzavarni.Tulajdonképpen apámnak semmi köze a lakáshoz, mert édesanyám nevén van.Minden az övé. Már túlságosan is elszaladt a ló apámmal, mert terrorizálja édesanyámat és a testvéremet. Én messze lakom tőlük,és nem tudok sajnos hazaugrálni, hogy segítsek nekik. Valami úton módon ki lehet onnan paterolni?
Köszönettel Cs. Gergő
Nincs, leírod két sorban a kérelmet.
köszönöm!! és erre van valami nyomtatvány vagy ilyesmi,, ??
Ítélet előtt akkor költözhetsz el a beleegyezése nélkül a gyerekkel, ha ilyen ideiglenes intézkedést hoz a bíróság.
köszön a választ.. ezt tudtam,, csak itélet elött mit tehetek ha elköltözök a gyerekekkel mire számithatok milyen joga van?
A keresetben kérd, hogy a bíróság a gyermekek elhelyezéséről és a lakáshasználatról ideigenes intézkedésben határozzon. Az hamar megvan, és akkor van egy végrehajtható döntésed jóval az ítélet előtt.
SZIASZTOK!
3 GYEREKES 31 ÉVES ANYUKA VAGYOK A FÉRJEMMEL 3 ÉVE NEM ÉLÜNK HÁZAS ÉLETET ÉS KÜLÖN SZOBÁBAN LAKUNK,LELKILEG TERRORIZÁL 20 KG FOGYTAM AZ UTOBBI 1 ÉVBEN,ÉN VÁLNI SZERETNÉK Ő NEM, ITTALOZIK ÉS HA ISZIK AGRESSZIV ,BÁR NEM BÁNTOTT MÉG,AGYEREKEK FÉLNEK TŐLE NEM SZERETNEK VELE LENNI, TÖBBSZÖR,ELZAVART MÁR A KÖZÖS LAKÁSUNKBÓL.SŐT AZ UTOBBI ALKALOMKOR A GYEREKEK RUHÁIT IS KIPAKOLTA,A SZÜLEIMHEZ TUDNÁNK KÖLTÖZNI DE Ő FENYEGET HOGY A GYEREKEKET NEM ENGEDI, MIT TEHETEK ILYENKOR A VÁLLÁST MÉG NEM ADTAM BE ,Ő NEM AKAR VÁLNI DE BEADOM, AZ A KÉRDÉSEM, HOGY HA A VÁLLÁS ELÖTT ELKÖLTÖZÖK A GYEREKEKKEL AKKOR JOGA VAN -E VISSZAHOZNI TŐLEM ŐKET HA NEM AKARNAK, A GYEREKEK 3,, 9,, ÉS 13 ÉVESEK,,KÖSZÖNÖM A VÁLASZT ,,
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02