2005 -ben közös megegyezéssel elváltam,én adtam be a papirokat ügyvédem nem volt.2 gyermek van 8 éy 11 éves akik nálam maradtak.A 8 év alatt egy ingatlant épitetünk,anyukám ajándékozta el a telkének a felét.szoval nem teregettem ki a szennyest senkinek csak meg szabadulni akkartam a volt embertöl s vagyon megoszást nem kértem.naiv és hülye voltam nos a biroságon megegyesztünk te ezt a szobát én azt a szobát használom a lányokkal a többi helyiség közös.apának bioztositottam a korlátlan látthatást nem szabtam határokat.aztán egy csunya vita után fogtam magamés 4 utazótáskával és két gyerekkel ott hagytam mindent.uj életet kezdtem uj városba,az ingatlant a volt emberke lakta nem hozztamel semmit csak a személyes holmiainkat.2006.jan-ban fölhivott at ex hogy ek ajándékoza az ingatlant mert nem akkar anyám mellett maradni.megint naivan bele menntem igy a kölcsöntis meg kaptama házzal együtt.kiköltözött ki pakolt mindent.ajándékozás megtörtént de ö nem vonta ki magát a hitel kötelemböl igy nem tudtam a földhivatal felé be jegyeztetni az ingatlant a kölcsönt nem tudtam át venni,de a részletett én fizetem 2 éve.akkor kinem voltitt ferjátékos????
akadékoskodo ex,adottis meg nemis
Nos Kapcsolatot nem tudok vele létesiteni mert elküld a p......ba.ügy véd által küldtem neki levelet hgogy mitis akkar ja a háznak a felét de 186 e gyerektartással van el maradva.be adtam én a tartásdij emelési kérelmet,meg a letilto végzést hogy nem fizet hát erre ö felmondott ja és szociális helyzetére hivatkozva 20e amit kell neki fizetnie 2007.dec-tölakkor a 186e mi lesz hogy követeljem töle ???? és milyen esély van arra hohy ha be perelem azmiatt hogy akadályozta az ajádékozási szerzödés bejegyzését????????????? be zizenek
Mindenek előtt próbálj megnyugodni, és nyugodtan, elmondani, mi is a helyzet. Mert ez így nem túl érthető.
Mi történt az ügyvédeddel?
Mivel nem tudtam vele kapcsolatot,felvenni ügyvéd által küldtem neki levelet hogy mitis akkar tulajdonképpen a kedves volt emberkém.Hát a ház felét akkarja.érthetö hogy elajándékozta az ingatlant amin hitel van amit 2 éve én fizetek nos a hitelkötelemböl nem vonta ki magát igy nem tudtam a földhivatalba bejegyeztetni az ingatlant.azajándékozási szerzödés visszavonhatatlan ő akadályoztatott hogy elöre jussakvagy nem??????
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02