Mivel nem tudtam vele kapcsolatot,felvenni ügyvéd által küldtem neki levelet hogy mitis akkar tulajdonképpen a kedves volt emberkém.Hát a ház felét akkarja.érthetö hogy elajándékozta az ingatlant amin hitel van amit 2 éve én fizetek nos a hitelkötelemböl nem vonta ki magát igy nem tudtam a földhivatalba bejegyeztetni az ingatlant.azajándékozási szerzödés visszavonhatatlan ő akadályoztatott hogy elöre jussakvagy nem??????
akadékoskodo ex,adottis meg nemis
Mindenek előtt próbálj megnyugodni, és nyugodtan, elmondani, mi is a helyzet. Mert ez így nem túl érthető.
Mi történt az ügyvédeddel?
Nos Kapcsolatot nem tudok vele létesiteni mert elküld a p......ba.ügy véd által küldtem neki levelet hgogy mitis akkar ja a háznak a felét de 186 e gyerektartással van el maradva.be adtam én a tartásdij emelési kérelmet,meg a letilto végzést hogy nem fizet hát erre ö felmondott ja és szociális helyzetére hivatkozva 20e amit kell neki fizetnie 2007.dec-tölakkor a 186e mi lesz hogy követeljem töle ???? és milyen esély van arra hohy ha be perelem azmiatt hogy akadályozta az ajádékozási szerzödés bejegyzését????????????? be zizenek
2005 -ben közös megegyezéssel elváltam,én adtam be a papirokat ügyvédem nem volt.2 gyermek van 8 éy 11 éves akik nálam maradtak.A 8 év alatt egy ingatlant épitetünk,anyukám ajándékozta el a telkének a felét.szoval nem teregettem ki a szennyest senkinek csak meg szabadulni akkartam a volt embertöl s vagyon megoszást nem kértem.naiv és hülye voltam nos a biroságon megegyesztünk te ezt a szobát én azt a szobát használom a lányokkal a többi helyiség közös.apának bioztositottam a korlátlan látthatást nem szabtam határokat.aztán egy csunya vita után fogtam magamés 4 utazótáskával és két gyerekkel ott hagytam mindent.uj életet kezdtem uj városba,az ingatlant a volt emberke lakta nem hozztamel semmit csak a személyes holmiainkat.2006.jan-ban fölhivott at ex hogy ek ajándékoza az ingatlant mert nem akkar anyám mellett maradni.megint naivan bele menntem igy a kölcsöntis meg kaptama házzal együtt.kiköltözött ki pakolt mindent.ajándékozás megtörtént de ö nem vonta ki magát a hitel kötelemböl igy nem tudtam a földhivatal felé be jegyeztetni az ingatlant a kölcsönt nem tudtam át venni,de a részletett én fizetem 2 éve.akkor kinem voltitt ferjátékos????
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02