akadékoskodo ex,adottis meg nemis

ObudaFan # 2008.01.23. 11:35

Hát, látni kellene az okiratokat, mert ez így egy kicsit kaotikus, de nem tűnik megoldhatatlannak a helyzet. Az a kérdés, hogy megállapodással, vagy perben, ez rajta áll.

KATA07 # 2008.01.23. 07:48

2005 -ben közös megegyezéssel elváltam,én adtam be a papirokat ügyvédem nem volt.2 gyermek van 8 éy 11 éves akik nálam maradtak.A 8 év alatt egy ingatlant épitetünk,anyukám ajándékozta el a telkének a felét.szoval nem teregettem ki a szennyest senkinek csak meg szabadulni akkartam a volt embertöl s vagyon megoszást nem kértem.naiv és hülye voltam nos a biroságon megegyesztünk te ezt a szobát én azt a szobát használom a lányokkal a többi helyiség közös.apának bioztositottam a korlátlan látthatást nem szabtam határokat.aztán egy csunya vita után fogtam magamés 4 utazótáskával és két gyerekkel ott hagytam mindent.uj életet kezdtem uj városba,az ingatlant a volt emberke lakta nem hozztamel semmit csak a személyes holmiainkat.2006.jan-ban fölhivott at ex hogy ek ajándékoza az ingatlant mert nem akkar anyám mellett maradni.megint naivan bele menntem igy a kölcsöntis meg kaptama házzal együtt.kiköltözött ki pakolt mindent.ajándékozás megtörtént de ö nem vonta ki magát a hitel kötelemböl igy nem tudtam a földhivatal felé be jegyeztetni az ingatlant a kölcsönt nem tudtam át venni,de a részletett én fizetem 2 éve.akkor kinem voltitt ferjátékos????