Köszönöm
Elsőfok - másodfok: kapcsolattartás változtatás
a másodfok vagy jogerősen módosítja az elsőfok ítéletét, vagy helybenhagyja, vagy új eljárásra utasít.
Fellebbezni tény és jogkérdések alapján egyaránt lehet.
_Wasp_
póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása
Egyébként engem tényleg csak az érdekel, hogy jelen v. hasonló helyzetben mit csionál a másodfok, ill. mi alapján lehet fellebbezni.
Előre is köszi a választ.
Kedves Tauurus, próbálj meg úgy élni, hogy egyik nap itt alszol, másik nap ott. Ja és közben suliba jársz. Minennapos kérdésük: Ma ki jön értünk?
Az életükben semmi sem állandó jelenleg, vándorolnak össze-vissza, miközben folyamatosan azt érzékelik, hogy a szüleik között ordító feszültség van.
Ugyanis ap még annyira sem méltat, hogy köszönjön, sőt örülök, ha nem köp le.
Hát csak ezért.
a heti váltás biztosan jó ott, ahol a szülök emberi kapcsolatot képesek fenntartani és apa nem attól boldog, ha anyát megalázhatja.
(annyi megjegyzésem van a témához, hogy ismerek olyan gyerekeket, akik egy hetet anyánál - egy hetet apánál töltenek, ők nagyon szeretik ezt a rendszert, és nem akarnának egyik szülőhöz költözni kizárólagosan)
_Wasp_
póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása
Azt innen megmondani, hogy azt az adott ítéletet másodfokon módosítják-e, lehetetlen.
Nem teljesen értem, miért károsodnának a gyerekek amíg a másodfokú eljárás zajlik?
Természetesen megkapta a kétnapos ünnepek, a szünetek elejét, és nyáron 2*2 hetete júliusban, augusztusban. Ez így ferr, viszont a heti váltásos kapcsolattartás szerintem, mint a gyermekeket gondozó édesanya szerint, egy állandóan vándorló, stabilitás nélküli élet lenne. És szerintem ebbe még apa sem gondolt bele, egyszerűen a rivalizáslás, az 1 nappal se többet neked, mint nekem elv hajtja.
Csak annyi érdekelne, hogy vajon milyen indokkal lehet kérni egy ilyen nehéz kapcsolattartást, és hogy a másodfok egy jól megindokolt első fokot vajon jelen esetben felül bírál-e? Abban bízom, hogy a gyerekek érdekeit nézik, nem pedig az apa által képviselt elvet, mi szerint ugyanannyit akar a srácokkal lenni, mint amennyit velem vannak.
Soha nem gátoltam egyetlen kapcsolattartást, benyeltzem, ha napokig nem hozta őket vissza, ha zsarolt, fenyegetett, viszont a srácok egyre inkább rámennem a harcára, egyre nehezebben kezelhetők, főleg a kisebbik. Milyen példát látnak????
Milyen életük van???? Hol itt, hol ott, hol így, hol úgy. Ebbe egy felnőtt is beledilizne.
Ezért tartok annyira attól, hogy apa elhúzza a másodfokot amennyire csak lehet, és közben a gyerekek károsodnak.
Innen ezt biztosra mondani nem lehet, de ez a kéthetenkénti kapcsolattartás az általános, azzal, hogy viszont általában a kétnapos ünnepek egyik napja, és a nyári időszakban egy hosszebb idő indokolt lesz, különösen ha picit nagyobbak lesznek a gyerekek.
Elsőfokon végre, 1 év után normalizálták a kapcsolattartást (napi váltásból, kéthetente csüt 18-tól vas.18-ig). 4és 7 évesek a gyerekek.
Apa visszavág, azt üzente. Ő heti váltást akar.
Igaz, nem kommunikál velem, többször önkényesen visszaélt kapcstartási jogával, ellenem neveli a gyereket, rivalizál.
Volt környezettanulmány kétszer, szakértői vizsgálat, óvodai, iskolai vélemény kérés, 12 tanut meghallgattak, és mind mind azt igazolta, hogy sajnos apa indulatai miatt képtelenek cvagyunk kommunikálni és kompromisszumot kötni, aminek a gyerkőcök látják folyamatosan kárát.
Kérdésem:
Hogyan tud visszavágni, mi az, amibe kapaszkodhat, mi az, amivel húzhatja az időt?
Vajon másodfokon van esély arra, hogy mégis megkapja a heti váltást?
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02